sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Isänpäivänlahjoja

Ihan pienet muistamiset vaarille ja papalle.


Tyynyliinat ovat Finlaysonin puuvillasatiiniset tyynyliinat. En muka viittiny ommella itte. Lisäks kangas on mukavan ylellistä, niin päädyin tähän. Liinojen oleminen tarjouksessa ei tietty vaikuttanut yhtään asiaan...

Ja tässä kohdassa kuvaan astuu käsityökeijun kosto. Tyynyliinat olivat ihan liian isot, siis jättikokoiset. Joku ei alennushurmoksessa katsonut yhtään, että olisivatko tyynyliinat normaalille tyynylle. Ei tullut mieleenikään. Ei auttanut kuin pienentää, ompelukoneelle siis. Sitten tyynyliinat piti vielä pestä ennen painamista ja siitähän epäonni jatkui. Kangas nukkaantui hienonhienoisesti, ei pahasti, mutta eivät enää uusillekaan näytä. Lahjaksi menevät silti, luulen, että saamme tuon nukan anteeksi.

Painovärinä on Emo-Tuotannon peittovalkoinen ja "leimasimena" tytön kädet. Oli jännää puuhaa, neiti taitaa tykätä askartelusta!

4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Tämä täytyy testata joskus omien lapsosten kansa.

  VastaaPoista
 2. Kreeta: Ja tämä on ennenkaikkea myös nopeaa ja helppoa, sekä saaja tulee taatusti iloiseksi! Ja ainakin meidän neiti tykkäs puuhastella. Ideaa voi jalostaa myös tekemällä jalankuvia tai antaa lasten käyttää kangasvärejä sormivärien tapaan. Mutta kannattaa muistaa, että esim. sininen väri voi olla huonoa lähtemään käsistä irti.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat!
  Tätä vois kokeilla ens vuonna (kai sitä voi silloin taas antaa tyynyliinat ;) )!

  VastaaPoista
 4. Samma: Näähän käy vaikka joululahjoiks, synttärilahjoiks, äitienpäivälahjoiks, mihin vaan. Ja kun on antanut tarpeeksi tyynyliinoja, voi siirtyä vaikka essuihin, kauppakasseihin jne ;) Ideaa siis vaikka kuinka pitkäksi aikaa :D

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)