lauantai 21. elokuuta 2010

Traktoripaita

Lahjaksi väsäsin tällaisen traktoripaidan.Alan pitämään aplikoinnista, vaikkei tästäkään ihan täydellinen tullut. Pienten palojen leikkaaminen on haastavaa, kun kangas tuntuu luistavan saksien alta pois. Vika ei ole saksissa, ne ovat melko uudet, syytän kangasta... Tai oikeastaan varmaan pitäisi piirtää kuvio kankaaseen ja sitten leikata suoraan kaavoilla leikkaamisen sijaan.

Kaava on tuttu Ottobren Night Owl. Siis ihan peruspaita, vaikka näyttääkin ylimmässä kuvassa tunikalta.

2 kommenttia:

  1. Hieno paita!

    Oletko käyttänyt liimaharsoa? Helpottaa aivan älyttömästi sekä piirtämis- että leikkaamisvaihetta! Se on siis kaksipuolista liimakangasta, jonka toisella puolella on voipaperin tapainen paperi. Liimaharson paperiton puoli silitetään sopivan kokoiseen kankaaseen, jonka jälkeen paperiin voi piirtää kuvion. Sitten leikkaat kuvan, otat sen "voipaperin" pois ja silität vaatteeseen kiinni. Jos applikoit neulokselle, kannattaa vaatekankaan nurjalle puolelle vielä silittää irtirevittävää tukikangasta helpottamaan ompelua. Sitten vaan siksakia reunoihin:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ilona! Olen käyttäny liimaharsoa, mutta vain kankaiden kiinnittämiseen. Hävettää ihan myöntää, että olen palat leikannut kaavan avulla ja sitten palan mukaan leikannut liimaharson, ettei sitä vaan kulu liikaa :D Jospa seuraavalla kerralla liimaisin palan tuota liimaharsoa ennen palojen leikkuuta.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)