lauantai 16. lokakuuta 2010

Kassi-Alma?

Tuntuu, etten saa yhtään mitään aikaiseksi. Tai siis ei pelkästään tunnu, en oikeastikaan ole saanut tehtyä paljon mitään. Nuorimmainen on päättänyt nukkua päikyt eri aikaan kuin sisko, tee siinä sitten jotain, kun toinen tahtoo olla vain sylissä. On jäänyt käsityöt ja kotihommatkin vähän vähälle.

Mutta jotain sentään. Vähän olen pukkia autellut kuitenkin, kun parina päivänä tyttöjen päikyt on saatu kohdilleen...Pari peruskauppakassia menee lahjoiksi. Itte tykkään mahdottomasti kankaisista kauppakasseista. Ne voi ladata täyteen maitoa, eikä tarvi pelätä, että sangat tai pohja repeää. Ja ovathan nuo tietty ekologisemmatkin ja rahaakin säästyy.

Toiseen kasseista ompelin kiinteästi tuollaisen pikkupussukan. Saa sinne sitten laittaa vaikka autonavaimet tai sen suklaapatukan, jonka aikoo syödä autossa kotimatkalla, ettei sitä tartte kaivaa kassin pohjalta.


Kankaat ovat jämiä muista töistä. Kirsikkakankaasta on syntynyt jo lepakkotuolin päälinen ja toinen pikkukassi. Turkoosista olen tehnyt jo aiemmin kauppakassin ja jotain siitä tulisi vieläkin. Molemmat kankaat ovat palalöytöjä Eurokankaasta.

4 kommenttia:

 1. Ihanat kassit olet ommellut! Tykkään kankaista. Älä huoli, aikansa kutakin noitten päiväunienkin kanssa. Mutta täytyy tunnustaa,että se oli kotiäityden juhla-aikaa, kun molemmat nukkuin 2 tuunin päiväunet yhtäaikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eliisa! Tällaiset peruskassit, kun en ole keksinyt, mitä kaikkea kauppakassiin voisi ympätä. Joku hyvä idea kävi mielessä, mutta hävisi... :)

  Tuntuu, että päiväunissa oli joku siirtymäaika, nyt on tytöt nukkuneet samaan aikaan. Ehkä saankin taas joskus jotain tehtyäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Vau, mitä tuotoksia! :) Tosi kivoja juttuja blogissasi!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)