keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Jämäkangaskassi

Mulla olisi tuolla omat housut kesken, mutta eipä vaan innostanut ommella. (Vai voiko sanoa kesken, jos ei ole edes leikannut kangasta, kaavat on kuitenkin kiinni nuppineuloilla kankaassa?) Niinpä sitten päätin silputa kangasjemmoista tällasta ohuempaa markiisikangasta kasseiksi. Eipä valmistunut kuin yksi, kun räkäiset tytöt eivät saaneet kunnolla nukuttua päiväunia.


 Tämä voisi toimia kerho- tai vaikkapa kenkäkassina, kun on aikas pitkänmallinen tai pitäisikö sanoa korkea. Ja laitoinpas kassiin siitä syystä sitten nepparinkin, jos tätä haluaa käyttää kenkäpussina, niin ei heti popot putoa pois. Muutenkin mielestäni suljettava kassi on käytännöllinen, on meinaan tälleen "vanhemmiten" alkanut ärsyttämään kassit, joihin muut voivat vapaasti kurkkia sisään...


Mutta ei tämä itelle jää, muualle menee. Kunhan vaan ompelen noita kankaita pois. Enemmän iloa niistä on valmiina kuin laatikoissa.

2 kommenttia:

  1. Ai kuinka kivan kankaan löysit kassiisi!

    VastaaPoista
  2. Ei Keppiheppa tarttenu kauaa miettiä, kun tuon kankaan silloin joskus paloissa Eurokankaassa näin. :) Siitä on tullut jo päällinen lepakkotuoliin ja Pirpanan nukenrattaisiin ja vieläkin olis vähän jäljellä.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)