tiistai 7. syyskuuta 2010

Iloinen yllätys

Viimeaikoina olen lähinnä vain pettynyt kädentaitoihin liittyviin kirjoihin. Tuntuu, että joka asiasta julkaistaan hirvittävästi muka-inspiroivia kirjoja, jotka sitten ovatkin yhden ja saman idean pyörittämistä. Kädentaitokirjapuoli on alkanut tuntua silkalta rahastukselta.

En edes kehtaa sanoa, mitkä olivat ennekko-odotukseni tätä kirjaa tilatessani, mutta en olisi voinut olla yhtäään enempää väärässä. Aivan loistava kirja!


Kirja on siis Saara Kuhan Käsintehtyä saippuaa. Pakko sanoa, että se on äärettömän inspiroiva kirja. Saippuareseptejä säestävät kauniit kuvat sekä mielenkiintoinen historiaosuus. Eivät menneet rahat tässä hukkaan. En malta odottaa seuraavaa saippuakokeiluani!

4 kommenttia:

 1. Mulla on kans tuo kirja ja tykkään kyllä ku hullu puurosta!

  VastaaPoista
 2. Riika: Tää on kyl paras kirjaostos vähään aikaan. Ahmin sen heti samana iltana... Ei voi kun suositella muillekin saippuanteosta kiinnostuneille.

  VastaaPoista
 3. Tuota kirjaa on jossain kehuttu. Onkohan sitä meillä, ei voi muistaa. Kaikki kirjat kun on hyvässä jemmassa säilössä:D

  VastaaPoista
 4. Myrmeli, sitten joskus kun tilaisuus tulee, niin kaivelehan kirjaa, tämä oli koukuttava! Mä luin vaan nettikirjakaupan hehkutuksen kirjasta ja uskaltauduin tilaamaan, kannatti.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)