torstai 30. syyskuuta 2010

Baby Annabell ja uudet vaatteet

Sain äidiltäni kaava-arkin (Suuri Käsityölehti 10/1997), jossa on kaavoja muotinukelle ja vauvanukelle. Lehti on jossain hukan teillä, niin en yhtään tiedä, mikä tuo muotinukke on, Barbie kenties. Mutta vauvanuken kaavat olivat juurikin sopivat Pirpanan nukelle (näitäkin taitaa olla kahta eri kokoa, meidän nukke on pienempää sorttia).


Ompelin näin aluksi paidan ja housut. Asun väritys ei nyt ole mistään kotoisin, mutta ommellaan paidalle kaveriksi uudet housut ja housuille uusi paita. Nämä olivat sellaiset testiversiot kangastilkuista, en viitsinyt edes vaihtaa lankoja saumuriin, niin valitsin sitten sellaiset tilkut, jotka voi ommella valkoisilla langoilla.


Taannoin löysin kirpparilta "kuminauhapitsiä". On sille varmaan joku virallinenkin nimitys, mutta kaikki tietävät mitä tarkoitan, kun sanon, että sellasta kapeaa kuminauhaa, jolla huolitellaan naisten pikkuhousut. En yhtään tiennyt, mihin niitä kuminauhoja laittaisin, mutta ostin, kun halvalla sain. Sillä kuminauhalla oli muuten äärimmäisen kätevää huolitella nuken paidan kaulanaukko ja hihansuut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)