perjantai 24. syyskuuta 2010

Villasukat ja ihana paketti

41g villasukat neulottu Pirpanalle talveksi koossa 27. Huh, tuon lapsen jalka on kesän aikana venähtänyt vallan mahdottomasti.


Lanka on Tampereen Lankamaailmasta ostettua Maijaa värissä 271. Ei tullut suosikkilankaa tästä. Lanka halkesi todella herkästi neulottaessa ja valmis sukka on jotenkin keinokuituisen oloinen, vaikka tässä olikin 85% villaa ja 15% polyamidia. Johtuuko sitten värjäyksestä vai mistä. Väri oli jotenkin suloinen kerällä, mutta näin valmiina... Noh, en tykkää. Ehkä menisi nätimmin aikuisten sukassa?

Tänään saapui minulle odotettu lähetys Pienestä Tuoksukaupasta. Tilasin vähän tuoksuja ja paria väriainetta ja öljyä. Pidän tuoksuista mahdottomasti, noin niinkuin yleensäkin. On hassua ostaa tuoksuja netistä tietämättä yhtään, mitä ostaa. Mutta kaikki tilaamani tuoksut olivat aivan täydellisiä. Heti oli pakko käyttää niistä yksi ja tehdä saippuasatsi, kun sain tytöt nukkumaan. Niistä sitten lisää myöhemmin, ovat nyt uunissa...


Onneksi tuo Pieni tuoksukauppa on nyt muuton vuoksi hetken suljettuna, muutoin tekisin uuden tilauksen samantein. Paketti tuli yllättävän nopeasti, vaikka luvattiin viikon toimitusaikaa. Lisäksi tuotteet olivat äärettömän hyvin pakattu. Tuotenäytekin oli nappivalinta. Olen todella tyytyväinen asiakas.

2 kommenttia:

 1. Harmi tuota lankaa,
  näyttää kyllä niin kivalta valmiina:)
  Sukkia täälläkin puikoilla koko ajan, kun ei mummo enää pysty reumaltansa tekemään:(
  Vuoronvaihto;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niinu! Kuva kyllä vähän vääristää värejä, tai eihän väreissä mitään vikaa ole, en vaan pidä siitä, miten värit asettuvat noin melkein ruuduiksi.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)