keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Syksy pääsi yllättämään...

Olen ajoissa kesähelteillä huolehtinut siitä, että lapsille on oikeankokoiset haalarit, pipot, hatut ja rukkaset talveksi ja että välikauteenkin löytyy kaksioisaista ulkoiluasua sekä haalaria ja päähinettä, mutta tumput, siis niinkin perusasian, kuin tumput, unohdin. Pirpanahan on kevään tumpuista kasvanut ulos, ei mahdu peukku millään. Kiireesti piti neuloa parit ensihätään, kun kaupassa iski pihiys, seitsemää euroa en tahtonut perustumpuista maksaa, kun ne tekee nopsaan itekin jämälangoista.

Tällaiset ne ensihätätumput ovat:Alimmassa kuvassa värit ovat oikeammat, joskin nuo punaiset tumput ovat oikeasti viininpunaiset. Raidalliset ovat taatusti seiskaveikkaa parin vuoden takaa ja punaisen oletan olevan myös, olen sen löytänyt joskus kirpparilta ilman vyötettä. Viininpunaisia tumppuja koristamaan virkkasin tuollaiset pylpyrät, jotka kuvissa näkyvät vähän huonosti, luonnossa aikas hauskat. Raidallisiin tein tahallisesti eri väriset peukut, oikeanväristä lankaakin olisi ollut, mutta oli pakko saada näihinkin joku juju.

Tarkoitus oli kuluttaa raitalanka kokonaan loppuun, jännitti, että riittääkö se. Pyh, sitä on yhä. Yhteensä menekki oli 67g.

Yhtään ei inspiroisi neulominen, mutta kun on niin ihana idea, että on pakko neuloa lisää tumppuja. Siis luvassa on jatkossakin jämälankojen tuhoamista.

7 kommenttia:

 1. Noihan on ihan loistavat!

  Tosiaan kiinnostuin siitä teidän koirahupparista ;), laitas kuvaa...=)

  VastaaPoista
 2. Kivat noi viininpunaiset! Heti antaa ilmettä kovasti, kun on jotain ekstraa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riikka!

  Kiitos Eeva! Juu, ja eipä tartte edes olla kummoinenkaan ekstra, kun ilme muuttuu tyystin. Ja jos tympii, niin ainahan noi pylpyrät voi irrottaa pois.

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta ehdin kiittämään tunnustuksesta, kiitos siis kovasti :D Kaikkea ihanaa oot tehny <3

  VastaaPoista
 5. Hip hei,

  sinulle on plakaatti osoitteessa http://sudrana.blogspot.com/2010/09/totuuksia-bloggaajasta-truths.html

  :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)