torstai 9. syyskuuta 2010

Hurjia lohikäärmeitä

Mietin kauan, tilaanko Sampsukasta tätä lohikäärmekangasta vaiko en. Onneksi tilasin, se on luonnossa niin paljon kivempi, kuin nettikaupan kuvissa. (Nämäkin kuvat valehtelevat, pinkki on hieman tummempi, vähän violettiin taittuva.) Tuli oikein reipas paita Pirpanalle. Tykkään kovasti j oli Pirpanakin innoissaa "hevisauruksista".


Trikoo vaikuttaa oikein laadukkaalta, pehmeää ja joustavaa ja ennen kaikkea paksua. Kaavana on sama tuttu Ottobren Nigh Owl, kuinkas muutenkaan. Meinasin kokeilla jotain muuta kaavaa jo, mutten sitten uskaltanut. Ja meinas kämmellys tulla tämänkin kanssa. Resoreista ei löytynyt mitään sopivaa, mutta joustokanttinauhoissa oli sopiva pinkki ja lime. Kauluksen kanttasin siis pinkillä joustokantilla, mutta aluksi liian löysästi. Venytin joustokanttia kyllä, mutta kaulanaukosta jäi liian suuri silti. Kas näin:Ei auttanut kuin kiristää joustokanttinauhaa liikaa, että kaulanaukosta sai normaalikokoisen. Kangas rypyttyy nyt kivan tyttömäisesti, muttei mielestäni yhtään liikaa. Samalla purkamisella kavensin sitten hihojakin alkuperäisestä. Hihan suut tein Me&I:n idealla, jota olen käyttänyt paljon leggareissa, eli käännettäviksi, jotta hihan mittaa voi säätää. Menee sitten pitempään, kun hiha on pitkä, mutta ei ole käännettynä käännetyn näköinen. Koko on siis ehkäpä 98/104, sillä pidensin myös helmaa hieman.

Vihaan purkamista yli kaiken, mutta täytyy sanoa, että kannatti, ylimmäinen paita on miljoonasti kivemman näköinen ja tietty toimivampikin.

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kangas!! Pitäisiköhän sortua taas...
  Mun mielestä tuossa Night Owl -kaavassa on aika leveä kaula-aukko, vaikka laittaisi resorinkin. Tai sitten minä teen jotain väärin... Yksi hyvä raglanhihainen kaava tytölle on Ottobre 1/06 -lehdessä. Se on kapeampi ja istuu tytölle mun mielestä tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kangas ja siitä ihana paita. Tuo on jotenkin Me&i tyylinen. Tosi kiva! Kiitos tuosta hihavinkistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos TanttaRalla! Mun tarvinnee tilata tuo lehti. Ihan kuin joku olisi aiemminkin vinkannut tuosta, mutta kun en heti tilannut, niin, no niin, tilaamatta jäi. :)

  Kiitos ja ole hyvä vaan NorppaStiina!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)