sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Askartelua 3-vuotiaan kanssa

Askartelimme Pirpanan kanssa hänen tädilleen onnittelukortin.


Idea on kopsittu, mutten muista yhtään, että mistä. Saa vinkata, jos joku on tällaisen jossain nähnyt. Alkuperäisessä ideassa tälla tavalla oli tehty kankaasta rintakoru.

Ensin valitsimme Pirpanan kanssa korttipohjan ja minun avustuksellani neiti sai valita värejä kukkaan. Piirsin papereiden takapuolelle ympyröitä, jotka neiti sitten sai ihan itte leikata. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun laitoin tuon leikkaamaan viivaa pitkin. Ympyrät ressasin saksilla reunoistaan tuollaisiksi vanhahtaviksi ja muotoilin paperia nousemaan reunoilta hieman ylöspäin, että saimme kolmiulotteisuutta. Sitten liimasimme pylpyrät yhdessä korttipohjalle. Oikeastaan korttipohjakin olisi saanut olla kuviollista, mutta näillä mentiin. Musta tästä tuli oikein kiva. Ei olisi yhtä hieno, jos olisin leikannut itse kivoja säännöllisiä ympyröitä.


Muoks: Ruusuidea löytyi tosiaan Lilla a -blogista, jonne löysin Mekkotehtaan kautta.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Ja olet oikeassa, lapset saavat näihin käsitöihin just sellaista oikeanlaista särmää. Itse monesti yrittää asteen liikaa olla "täydellinen" ;) Kankaat sopivat tosi kivasti yhteen, kyllä tädin kelpaa!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanasti tehty. Lilla a tais olla sen rintakorun tekijä ; )
  T:M

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eliisa! Mä ainakin välillä kaipaan tuota särmää, jota en itse onnistu tekemään. Onneksi on pieniä apuna! :)

  Kiitos anonyymi M, oli juurikin tuo blogi. Lisäsin sen nyt tuonne tekstiinkin. :)

  Purnauskis, tällä idealla sais kivat äitienpäiväkortitkin, jos vaikka tekis kukkakimppuna, tosin meidän 3-vuotias ei kyllä jaksais yhdellä kerralla keskittyä niin kauaa. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)