torstai 20. lokakuuta 2011

Lentävä Hello Kitty

Päässä soi laulu lentävästä kalakukosta juuri nyt.


Tämän paidan jäljeen opin yhden asian, pesemään kankaat ennen ompelua. Kävi nimittäin niin, että pesun jälkeen paita kutistui sen verran, että aplikaatio on inansa rutussa (kuva siis otettu pesun jälkeen). Yritin sitä pelastaa silittämällä, koitin siis kutistaa aplikaatiota ja siloittaa, kyllä se paranikin. Mutta hieman harmittaa, sillä tässä oli jonkinmoinen vaiva kuitenkin. (Pelastusvinkkejä otetaan vastaan yhä.)

Muttä käyttöö tulee.

Paidan kaava on Ottobrenin lehdestä 1/2006 raglanhihainen paita. Suoristin vain helman ja käänsin kädentiet.

4 kommenttia:

 1. aivan mahtava. kannattaa tosiaan pestä kaikki ennen ompelua. mikään ei ota niin paljon päähän kuin pesun jälkeen kutistunut aplikointi.
  ihanat värit tässä <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Unikuu! :)
  Voit arvata, että täällä on pesukone pessy kaikki uudet kankaat ja kaikki aplikointitilkutkin. Hirmuinen homma moisessakin, mutta kyllä tuollainen ryppyyntyminenkin harmittaa...

  VastaaPoista
 3. Hei! Aivan ihana paita! Ja voi hyvänen aika, juurikin tein jonkin aplikoinnin pesemättömistä.. eli minun tuurillani käy myös köpelösti.. Joskus käy vain niin, ettei malta mukamas pestä, kun inspiraatio iskee! ;-) Kuumailmapallo-aplikointi yllä myös ihana ja kössi-kenguru alla ja monia muitakin! jään blogisi lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, Hanna! Ja tervetuloa seurailemaan! :)

  Mulla ongelma tuli siitä, että kangas, jolle aplikoittin, kutistui, mutta nyt on pesty kaikki (no, melkein kaikki) aplikointitilkut ja kaikki uudet kankaat. Mun on vaan pakko oppia kaikki kantapään kautta. :D

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)