maanantai 17. lokakuuta 2011

Korukello


Särölasia, ruusukvartsia, kristallia, fluoriittia ja hopeoituja osia.

Neljä kertaa tehty korukello miehen siskolle. Ja kyllä kannatti. Tein kellon aikoja sitten valmiiksi, mutta en ollut tyytyväinen, muutin ja korjasin, muutin ja korjasin ja vielä kerran muutin ja korjasin ihan tyystin. Tätä kelloa varten ostetut kivet ovat nyt tuolla laatikossa, nämä ovat ihan summittaisia ostoksia, mutta näin tästä tuli enemmän saajansa näköinen. Jos vaaleanpunainen olisi minun värini, olisin pitänyt itse...


5 kommenttia:

  1. Tosi kaunis :) Onko tuokin kellotaulu Villihelmestä niin kuin aiemmin tekemäsi kellon osat? Täällä jo pukin asioita ajatellaan ja siskolle tuollainen kello voisi olla tosi kiva! Ja heh, vaikka itsellekin ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hiipu! Tuo kellotaulu on ostettu Bohemia Designista, en muista, olisko Villihelmessä ollut samanlaisia, samaa merkkiä kumminkin. :) Kello on musta kiva lahja, itellehän voi tehdä samaan kellotauluun vaikka miljoona "vaihtohihnaa, kun kiinnittää vaikka papukaijalukolla molemmat päät kellotauluun. Sittenhän kellotaulun voi laittaa myös kiinni vaikka kaulakoruun ja HelmiElina oli tehnyt myös taskuun kiinnitettäviä hoitsukelloja. Noin niinkuin ideoina. :)

    Kiits sinullekin Ikuinen vauvakuume! :)

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)