sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hopeinen setti itselle


Tällaisen, vähän massiivisemman setin väänsin itselleni hopeasta juhlakäyttöön. Malli on Great Southern Gathering eli GSG ja se löytyy Wirework -lehdestä (spring 2011). Se verran tein ohjeesta poiketen, että käytin ohuempaa 1mm hopealankaa, kun ohjeen suositus oli 1,29mm (toki siis myös pienensin lenkkikokoa).


Vähän naisellisuutta noilla kauniilla sydänlukoilla.

Tämä olisi kiva tehdä rannekoruna paksummasta langasta, ehkä kokeilen pronssia, kun tuo hopea noin paksuna on niin turkasen kallista.

6 kommenttia:

 1. Ihan mieletön setti, vau! Siinä on ollut napomista!

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi kaunis korusetti! Millä tekniikalla olet nämä tehnyt? Itse vasta opettelen korujen tekemistä joten minulle ihan uusi juttu toi hopealangan käyttö...

  VastaaPoista
 3. Kiitos purnauskis! Yllättävän vähällä tuo setti syntyi, vaikka joutui siinä muutamana iltana istumaankin keittiön pödän vieressä. :)

  Kiitos Rva Kepponen! Halusinkin yhden sellaisen näyttävämmän korusetin. :)

  Kiitos myös sinulle Tytteli! Nämä on siis tehty niin, että ensin väännetään hopealangasta tiukka spiraali metallitangon ympärille, spiraali sahataan halki niin, että syntyy kassa hopearenkaita, joista sitten punotaan koru renkaita yhdistelemällä ja vääntämällä kiinni.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis setti! Sulla siis millinen lanka, minkäkokoset lenkit? mistähän muualta sais ohjeen tuohon? Haluu kans!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anonyymi! :) Millistä lankaa mulla oli juu.Mulla on nyt tönäri hukassa, enkä ole ohjeeseen merkannut, niin en pääse tarkistamaan lenkkikokoa. Villi veikkaus on 5. Koitan muistaa tarkistaa, kunhan se tönäri löytyy jostain. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)