keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Housuja, housuja, housuja...

Kukkuu! Täällä sitä taas ollaan. Tulin kertomaan, että olen taas tehnyt jotain. Tai koko ajan olen puuhannut, en vain ole saanut blogattua, saamattomuuttani. Anteeksi myös, etten ole vastannut jättämiinne kommentteihin, blogger ei ole antanut minun kommentoida jostain kumman syystä. Kokeilen, josko toisella selaimella onnistuisi nyt.

Housuja olen ommellut, kuten otsikostakin voi päätellä. Pirpana on ottanut jonkun kasvuspurtin ja varastoissa oli tasan kahdet koon 110 housut. Lisää siis tarvitaan aika monetkin, mutta aluksi vähän ensiapua.


 Nämä velourhousut valmistuivat jo aikoja sitten. Isommat on tehty koossa 104 pidennettynä Ottobrenin high jump -kaavalla (4/2011), pienemmät pöksyt ovat samasta lehdestä city mouset, joista piirsin kaavan koon 80 leveydellä ja 86 pituudella, nämä menevät sisi Pikkusiskolle. Alempana sovituskuvaa housuista. High jumpit näyttävät vyötäröstä hassuilta, koska neiti tunki niihin paidan ja alla on toiset housut. (High jumpien taskut ovat muuten vaaleanpunaiset...)
 

Lisäksi tein Ottobrenin luottokaavalla, saimilla parit housut koossa 110, mutta ilman saumanvaroja. Pinkkien joustofrotee on ostettu Hannan Kankaasta ja on kyl parhaimman tuntuista joustista, mitä minulla on koskaan ollut, paksua, jämäkän tuntuista ja mukavan lyhytlenkkistä. Olikohan musta velourkin samasta paikasta...
 


Sen verran kesäkin on jo mielessä, että tein Pirpanalle myös polvarit samaisella saimilla, mutta lyhensin lahjetta. Kangas samaa joustofroteeta kuin pitkissäkin housuissa. Viime kesänä metsästin tuolle neidille joka paikasta polvihousuja, kun en pidä niistä microshortseista, joita myydään joka paikassa, meidän keskeneräisessä rummakkopihassa ne myös ovat hirmu epäkäytännölliset, tykkään, että polvet ovat suojassa, kun tuolla kivikossa ja metsässä temutaan. Näistä tuli hirmu kivat, kivemmat, kuin kuva antaa olettaa. Näitä tulee lisää ja monet... (Me&I:lla on muuten samanlaiset tänä vuonna mallistossaan, mutta oranssina...)

PS. Älkää välittäkö Pirpanan paidasta, se on kokoa 62 ja nukenvaatteena, mutta kun neiti tykkää sitä pitää. Tarttis ommella myös leikkivaatteita, kun ehtis...

3 kommenttia:

 1. kivat nuo taskut ja ripaus vaaleanpunaista niissä.

  VastaaPoista
 2. Hieno setti housuja, olen myös tykännyt tuosta froteesta - ja samassa värissäkin :O)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Rva Kepponen! :) Jotenkin oli kiva lisätä housuihin jotain tyttömäistä.

  Kiitos Ikuinen vauvakuume! Tuo frotee on kyl huippua, en olisi uskonut, että joustis voisi olla noin ihanaa, kun olen ennen käyttänyt Eurokankaan joustiksia, jotain bambujoustista ja erinäisiä muita epämääräisiä. Tuolta ostan taatusti uudelleenkin.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)