tiistai 21. helmikuuta 2012

Uusi laukku kesäksi

Minulla oli joskus Marimekon koiralaukku, jonka kulutin kirjaimellisesti puhki. Pidin siitä kuosista, koska se oli leikkisä, eikä niin vakava, mutta aikuismainen ja graafinen kuitenkin. Olin onnessani, kun sain Facebookin kangashamstereiden kautta tuota kangasta uutta laukkua varten. Ja tällainen siitä tuli.


Malli on erilainen, kuin alkuperäisessäni, mutta pidän kovasti. Sisälle ompelin yhden vetoketjutaskun ja pari vetoketjutonta. Lisäksi sisäpuolella on neppari sulkemista varten. Vuori on tehty vanhasta Finlaysonin lakanasta, joka oli aivan loistavassa kunnossa, mutta poistettu käytöstä, koska koira taisi tehdä siihen isohkon reiän, mitään ei voi katsokaas heittää pois, koskaan ei tiedä, jos vielä tarvitaan... (Ei tarvinnut sitten ostaa kangasta, kun kankaattomalla ollaan yhä...)


6 kommenttia:

 1. Ompa kivan näköinen, niin kangas kuin mallikin. Mullakin niin kaivelee kassin teko, Löytäis vaan jotain mukavaa kangasta.

  VastaaPoista
 2. Tästä mä tykkään tosi paljon!!! Upean kassin olet tehnyt. Tuo kassimalli on ihan parhaita. Upea myös ne ed. postauksen korut

  VastaaPoista
 3. Kiitos Minna! :)

  Kiitos Pikkupikkuriikki! Tähän malliin käy moni kangas, tätä kassia olen nähnyt juhlavasta kankaasta, kuin ihan peruspuuvillastakin tehtynä, itte tykkään ohuesta markiisista, mutta meinaan toisenkin väkästää jostain, kenties kääntökassina ilman mitään taskuja. :)

  Kiitos Eliisa! Ihanaa kuulla sinustakin! :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)