perjantai 17. helmikuuta 2012

Nappijuttuja

Hurahdin se minäkin näihin nappijuttuihin, näitä on vaan niin hauska tehdä.


Nyt on varastoissa omille tytöille pinnejä, mutta silti tahtoisin tehdä lisää vaikka kuinka paljon, kun kaikkia kivoja kankaitakin olisi. Kohta on lähipiirinkin tytöt lahjottu pinneillä ja ponskuilla. Jättiklemmaritkin olisivat hauskoja pieniä viemisiä lukeville kavereille.


7 kommenttia:

 1. Minäkin voisin innostua. Mistä ostit pinnit ja millä kiinnitit napit? Meillä on pinnit aamuisin hukassa niin jos tekis kasan lisää ;).

  VastaaPoista
 2. Pinnit ja nappipohjat ovat Nappikauppa Punahilkasta, mutta tilasin pinnejä lisää myös Etsystä, ne tosin ovat viel matkalla. Ebaysta muistaakseni joku oli ostanut myös kirjavia pinnejä...

  Pinneissä on sellainen muovinen nappula, johon napin saa kätevästi liimattua. Käytin E600-liimaa, jota saa myös tuolta Punahilkasta, kuivuu tosi kauan, mut kuulemma pitääkin sit varmasti, ainakin nuo mun liimaukset ovat pysyneet hyvin. Pinneihin kannattaa ostaa niitä nappipohjia, joissa ei ole lenkkiä pohjassa, lenkkien irrottaminen onnistuu, mutta oli mun mielestä kamalan hankalaa puuhaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja! Ja ihanan uniikkeja. Ei tule heti samanlaisia vastaan. :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Ennustan kohta hurahtavani päällystettäviin nappeihin.. ;) t. uusi lukijasi

  VastaaPoista
 5. Kiitos NorppaStiina! :)

  Kiitos Minnikki! Ei muuta kuin kokeilemaan, näitä on hurjan hauska tehdä, saa käytettyä pienetkin kankaanpalat ja tehtyä hauskoja pikkulahjoja! Mukavaa näpräämistä. Niin ja tervetuloa seuraan, toivottavasti viihdyt!

  VastaaPoista
 6. Nappitilausta on jo lähdössä (ja jos en saa hillittyä itseäni niin myös nappikonetilaus! =O), mutta minkä kokoisia nappipohjia kannattaa tilata? Minkä kokoisia tässä kuvassa on? Koruja ja vaatteita ajatellen hyödyllisimmät nappikoot? =)

  VastaaPoista
 7. Minnikki: pompuloissa taitaa olla koon 14 napit, mutta isommat olisivat ehkä kivemmat. Pinneissä on kokoa 22, klemmareissa kokoa 18 ja 22. Musta toi koko 14 oli ehkä turhan pieni, mutta ajattelin sitä käyttää myös mm. lastenvaatteissa, silloin ei ollut vielä tarjolla tuota kokoa 12, joka lastenvaatteisiin voisi olla vieläkin parempi. Koruissa tykkään tuosta koosta 22, mutta myös 18 on hyvä. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)