sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ei näin!

Sitä pitäisi olla ajatus enemmän mukana, kun leikkaa kankaita. Varsinkin, kun niissä on suuria kuvioita. Varsinkin, kun niissä on suuria pyöreitä kuvioita!


Ihan ei menny kohdistukset niinkuin olisi kannattanut. Kangas on ihanaa Nanson mariininsinistä paulakukkaa harmaa-valkoisilla kukilla, mutta on tässä niin hieno ajovaloefekti, että taitaa jäädä kotipaidaksi. Kun ei tuota kangasta jäänyt yli, että saisi uuden etukappaleen... Harmittaa!

Kaava on muokkaus Onionin 2035 kaavasta, helmaan käytin Me&I:n tunikasta piirrettyä kaaavaa.

7 kommenttia:

 1. Voi ei, sattuuhan sitä itse kullekin! :D

  VastaaPoista
 2. Hei entäs jos korvaisi yläosan etukappaleesta jollakin yksivärisellä - vaikka mustalla, olettaen, että kankaan pohjaväri on musta? Sitten voisi laittaa somisteeksi eteen vaikka muutaman ison valkoisen napin tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja katsos kun nyt luin tarkemmin, jotta mariininsininen :) noh mariininsinisellä sitten!

   Poista
  2. Hmmm... Se voiskin olla pelastuskeino, vois pitää sit muuallakin kun kotona. Kotipaitoja kun kyllä riittää! :D Onneks ei ollut kallis kangas. :)

   Poista
 3. Mä taas ajattelin, että voisko siihen kappaleiden väliin laittaa tummansinisen tereen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman suuntainen on käynyt itsellä mielessä, kun ajattelin, josko lisäisi vain jonkun kaitaleen, mutta toi terekin olis aika kiva, olis vähemmän tuota kukkaa yhdessä läjässä, vaikka silti noi yhdet kukat ovat just hollilla... Ja olis vähemmän purkamista, kuin koko etukappaleen vaihtamisessa! :D Pitääkin funtsia!

   Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)