perjantai 16. elokuuta 2013

Lisää!

Hyvästä legginsikaavasta (Ropina, Ottobre 6/2012) innostuneena ompelin Pirpanalle parit lisää. Ikasyriltä joskus tilattua raitatrikoota on tullut jemmattua liiaksi, kun se on niin ihanaa. Liiaksi siis siinä mielessä, että pala riitti juuri ja juuri korkeudesta leggareihin. 

Mutta sitten tuli ongelma, Pirpanalla ei ollut mitään kivaa tunikaa, joka sopisi leggareiden pariksi.

Metsolan pinkistä joustofroteesta tein Ottobrenin Circus Horse (4/2013) kaavalla tunikan, joka on mielestäni kyllä enemmän mekko, vaikka jouduin hieman tinkimään pituudesta. Peruspinkki tuntui sitten kuitenkin jotenkin liian simppeliltä, joten applikoin flamingon, ja lisäsin trooppista ilmettä mangonkeltaisilla resoreilla. Väri on sama, kuin leggareiden oranssinkeltainen raita.


Pirpana tykkää, mutta eivät nämä jotenkaan kuitenkaan tunnu setille. Ihania kuitenkin! Ehkä joku vähemmän pinkki yläosa vielä?


Toiset leggarit tein vaaleanpunaisesta velourista. Salama tekee tepposen, ja haalistaa väriä, vaikka nukan suunta on ns. oikein. Kaikissa koko on 116.

6 kommenttia:

 1. Oi mikä flamingo! Mäkin tahdon tehdä semmosen.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana flamingotunika ja nuo leggarit <3. Tässä asussa kaikki on kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta vaan ittestä tuntuu, että nuo leggarit tarttis jonkun räyhäkkäämmän yläosan, vaikka sopivatkin yhteen. :)

   Poista
 3. Aivan ihana flamingo! Itsekin tein juuri Ropina+Circus Horse -setin tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo ovatkin hyvä yhdistelmä. Ehkäpä teen vielä muutaman lisää. :D

   Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)