perjantai 26. helmikuuta 2010

Kukkamekko kesäksi

Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, vaikka lunta onkin melkein metri maassa. Tässä ei enää tiedä, mihin tuon lumen lykkää, suuressa pihassa sitä on meinaan paljon. Mutta ajatukset on kyllä jo lämpöisissä, aurinkoisissa kesäpäivissä.Mekossa on onneksi kasvunvaraa, kesä voi siis tulla ihan rauhassa omaa tahtiaan.


Malli: Kukkamekko, SuuriKäsityölehti 6-7/2009
Koko: 92 (mutta pituutta on enemmän, kuin ohjeessa)
Lanka: Sandnes Mandarin Petit
Langan menekki: prikulleen 167g

Värit vaihdoin ohjeesta poiketen, kun noita lankoja nyt sattui olemaan kaapissa. Taskujakaan en tehnyt, enkä yläosan kukkia tai nappilistaa. Taskut jätin tarkoituksella pois, aloin epäilemään, että tulee vähän liian täyttä mekon etumukseen, jos laitan kukat ja taskut, eihän siihen sitten muuta olisi mahtunutkaan. Nappilista taasen unohtui ihan vahingossa, huomasin vasta nyt. Mutta nappilista olikin ihan valelista, että sen voi siihen vielä lisäillä, jos niikseen. Ehkä etumuksessa voisi olla jotain vielä, aika simppelisti mennään nyt...

Muuten olen mekkoon kyllä tyytyväinen, mutta langassa oli paikoitellen aika paljon ylikierrettä, se näkyy jossain kohdin pinnassa ja taitaa aiheuttaa pientä kierteisyyttä mekkoon. Mekko kun on neulottu suljettuna neuleena kainaloihin asti. Kädenaukotkin on aika isot, mutta niin ne on mallissakin, eipä ainakaan hierrä. Mittaa mekolle tuli ohjetta enemmän ihan vahingossa käsialastani johtuen. Mikä koetilkku?Puolitoista vuotiaan kuvaaminen on haaste, mutta olisikohan Pirpanassa kuitenkin potentiaalia kehittyä? Vahingossa tuli tällainen poseerauskuvakin.

3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen mekko! :D Toi kaulus varsinkin on hieno! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno on poseuraus ja tietysti mekko myös! =)

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)