sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Syksyinen setti

Tämä setti on maannut kauan, todella kauan ompeluhuoneessa. En vaan ollut tyytyväinen tähän. Ja hyvä, että marinoinkin sitä siellä, sillä keksin, miten tästä saisi mielenkiintoisemman ja tasapainoisemman, kun menin kerran kokeilemaan joustokanttinauhaa kaulukseen. Tuo violetti osuu kyllä vähän silmään.Mutta napeilla sain sitä kaipaamaani lisää tähän asuun. Kokeilin jopa ommella napit ompelukoneella ja sehän vasta hauskaa olikin, en varmaan enää koskaa ompele nappeja käsin.

Tunikan kaava on Mamu Designin Ulla Iinulta ja legginsien kaava on kopioitu Me&I:n legginseistä. Kankaat ovat Triteksiltä. Napit ovat kaikki kirpparilöytöjä. Tunika on vielä hieman iso, mutta meneepä taatusti koko talven.

5 kommenttia:

 1. Voi miten kiva setti! Napit ovat tosi kivat. En ole muuten ikinä vielä ommellut nappeja koneella, vaikka se mahdollisuus koneessani onkin. Pitääpä kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva setti! Ja ihanan epätyypillinen väri lapselle mutta kaunis ja napit todellakin kruunaavat asun. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eliisa! Kyllä nappien ompelu koneella oli niin helppoa, että kokeile ihmeessä, en taida ommella nappeja käsin enää ikinä! :)

  Kiitos NorppaStiina! Musta on hauskaa, että on välillä jotain epätyypillistäkin väriä. Pirpanalla on mm. turkoosi traktoripaita, jossa se tosin näyttää pienelle pojalle. :) Mulla menee värimieltymykset paljon vuodenaikojen mukaan, en tällaista tekisi kesäksi, mutta syksyllä ja talvella menee, kesällä pitää olla raikasta ja värikästä, vaikkakin se raikas ja värikäs voisi piristää myös syksyn harmautta.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä ihana! Tunikan malli tosi kiva ja napit bueno" Sopii leggareiden kanssa superhyvin!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Myrmeli! Leggareiden vihreä sattui olemaan melkein samaa, kuin tuo paita.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)