sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

My Little Pony

Kokeilin uutta kaavaa, Ottobrenin Inestä (6/2010). Todella kivan mallinen tunika ja mukavan kapoinen, joskin vaatii meidän kohdalla pari muutosta...On se ehkä hiukan iso Pirpanalle vielä. Pitänee jättää saumanvarat pois leveydestä ja hihaa vähän lyhentää (tai itse asiassa taisin pidentää hihaa varuiksi, eli ei jatkossa pidennetä). Mutta muutoin kiva malli, pääsi heti suosikkieni joukkoon. Paitaan pitää ommella vielä hempeän vaaleanpunaiset housut kaveriksi.

5 kommenttia:

 1. Tosi hienosti tehty applikaatio! Miten ihmeessä sait silmätkin noin kauniisti tehtyä? Tunikan malli vaikuttaa kivalta - mistä Ottobren lehdestä tuo on?

  VastaaPoista
 2. Todella suloinen! En voi näyttää tuota omalle murulle, koska en osais tehdä noin hienoa applikaatiota millään...

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis tunika tuli. Ja komppaan Helinää, applikaatio näyttää todella hienolta. Ja vaaleanpunainen ja vaalea vihreä sopivat niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna! :)

  Kiitos Helinä! Itte en ole ihan tyytyväinen applikaatioon, kone imi pari kertaa kankaan sisäänsä ja tuli pari ryppyä, jotka ei sitten kuitenkaan lopputuloksessa näykään... Mutta esim. silmissä auttaa se, etteivät ne ole mustat. Sitä pitää muutenkin applikoida maltilla, välillä pari pistoa ja sitten käännetään. Niin ja harjoitella pitää, ainakin mun. :) Lehti on Ottobrenin 6/2010, lisäsin sen nyt tuonne tekstiinkin, kun en kirjoittaessa muistanut.

  Kiitos NorppaStiina! Ei tuo vaikea applikaatio ollut, tosin yksinkertaistaisin kyllä ponin häntää ja harjaa vähän. Toki se vaatii vähän aikaa ja malttia. :) Rohkeasti kokeilemaan!

  Kiitos Eliisa sinullekin! :) Nyt on paitaan mätsäävät housutkin tehtyinä.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)