maanantai 26. maaliskuuta 2012

Uusi lemppari - Bohemian

Itsellekin on mukava ommella, kun löytyy sopiva kaava. Ottobrenin Bohemian on juuri sellainen.Ylimmäisen kangas on Marimekon trikoota, alempi Triteksiltä. Näitä tarvinnee tehdä lisääkin, koska menevät sekä mahan kanssa, että sitten ilman.4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Niin moni on tuon ommellut, pitäisi varmaan itsekin kokeilla. Olen vaan kropalta enemmän sellaianen päärynä, eli ei välttämättä mun päällä niin hyvän näköinen... Jumittaa reisissä ,heh.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eliisa! Tossa on kyllä aika leveä helma ja voihan sitä leventää entisestään, jos siltä tuntuu. Tää tuntuis olevan sellainen malli, joka imartelee useimpia. Kuvat on huonoja, luonnossa tää oli kivempi ja näytti kans kivalta, vaikka mun vartalotyppi taitaa olla savimaassa kasvanut peruna. :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin pidin kovasti Bohemianista. Tein ensimmäisen ja heti perään piti tehdä toinen kun tuli niin kiva :) Ihana tuo marimekon trikoo, hauskan epäsäännöllisesti nuo pallurat.

  Käyhän kurkkaamassa blogiini http://suoratsaumat.blogspot.com/, siellä on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 4. Jonna, mustain noi epäsäännöllisesti asetellut epäsäännölisen malliset pallot on hauskoja, sopii aikuiselle ehkä paremmin, kuin ne perinteiset pallokankaat. Ja paljon kiitoksia tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)