maanantai 19. maaliskuuta 2012

Taas uusi yöpuku

Näitä yöpukuja tulee nyt urakalla, eikä tämäkään viimeiseksi jää, vaikkakin kenties tässä koossa, ellei sitten yksi vielä.


Se olisi taas yksi Little Dumbo valmiina koossa 56. Joku varmaan huomaa suuren mieltymykseni keltaiseen. Keltainen ja harmaa (tai keltainen yhdistettynä mustaan ja / tai valkoiseen) on jotenkin mieluinen väriyhdistelmä. Tämäkin lähti kangassuirujen tuhoamistarpeesta, olisihan minulla kaikkia kivoja kankaita, mutta en raaski käyttää niitä yöpuvuissa, toisaalta viimeaikaiset yöpukuompelut ovat tehty myös sellaisista kankaista, joita en osaa käyttää päivävaatteissa, yövaatteiden kuosien kanssa kun ei meillä ole niin nuukaa (ellen sitten osta kaupasta).


5 kommenttia:

 1. Onpa söpö taas tämäkin yöpuku. Tuollaiset kaksiväriset on oikein kivoja ainakin omaan makuuni :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kovasti tästä ob:n mallista, mutta vähän mietityttää, että onko toi selkäsauma inha nukkuessa...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Pikku-Ukkosten äiti. Se on kumma, miten harmaastakin saa pirteän lisäämällä jotain väriä. Tuo harmaa trikookin oli niin hyvön tuntuista ja laadukasta, että pakko se oli käyttää pois.

  Anonyymi, meil on ollu toisella tytöistä tää yöpukuna, tosin koossa 80, enkä ole huomannut selässä painaumia saumasta, eikä tuota ole kutittanut tms. Toki vauvalla, joka saattaa nukkua selällään voi olla eri juttu, ainahan sellainen saumaton olisi parempi, mutta kun ei ole sopivaa kaavaa tullut vastaan, enkä jaksanut alkaa soveltamaan. :) Pitäisköhän sittenkin kokeilla muokata takasaumaton, vetoketjullinen puku? Vetoketju kun mun mielestä on ihan ehdoton näissä.

  VastaaPoista
 4. Sama anonyymi olen... :)

  Mä tein tolla kaavalla yöpän kokoa 92, mutta se on vielä meidän nassikalle niin reilu, että odottaa vielä käyttäjäänsä. Joskos sitä odotellessa tekisi tuon 86 koon...

  Joo, vetoketju on kyllä ehdoton! Mutta ton takasauman kyllä haluisin pois, vaikka tuskinpa se nyt hirveästi painaa tai unta häiritsee.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, juu, tää on reilu kaava, lyhensinkin hihoja ja puntteja ja kavensin. Yksi hyvä vetoketjullinen yöpuku on Ottobrenin lehdessä 3/2005, mutta en päässyt siihen nyt käsiksi (kun lehti on ollut joskus vain lainassa mulla), se on kanssa pitkä, mutta myös kapoinen. Se on ilman takasaumaa, raglanhihoilla. Kuvakin löytyy jostain mun blogista, ainakin yöppä-osastolta. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)