perjantai 16. maaliskuuta 2012

Wannabe PO.P

Polarn och pyretin hengessä syntyi tällainen singoallamekko Pirpanalle kesäksi.


Ja siitä tuli täydellinen. Malli on just eikä melkein, kangaskin on ihanaa raitaa ja vielä keltavalkoista. Kaavana on Ottobrenin Kolmen konstin mekko (3/2009), josta vaan ompelin hihaosat kiinni mekkoon, en jättänyt irrallisiksi, kuten kaavan ja ohjeen mukaan pitäisi. Tällä kaavalla tulee taatusti tehtyä yksi jos toinenkin mekko kesäksi.

Kangas on Marimekkon trikoota.

Edit: Lisätään nyt vielä, että piirsin kaavan 104 leveydellä ja 110 pituudella, mutta leikatessa pidensin vielä hieman ja jätin saumanvarat pois. Tämäkään kaava ei siis ole kapeimmasta päästä.

4 kommenttia:

 1. Todella kiva! Olen joskus miettinytkin saisikos tuolla kaavalla tehtyä tuollaisen singoalla-tyyppisen mekon. Minä olen vaan niin sairaan aikaansaava, että ei ole tullut testattua... Saahan siitä! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas nätti mekko! Joku Ottobrenin tunikan kaava on vähän saman mallinen, en muista nyt mikä se on tai missä lehdessä, mutta siitä olen muokannut mekkoja 5-vuotiaallemme.

  VastaaPoista
 3. Ihana, niin raikas, kesäinen mekko!

  VastaaPoista
 4. NorppaStiina, kiitos! Jos teet tuolla kaavalla, niin mä tein pituudesta kokoa kapeamman ja jätin saumanvarat pois, tuo kaava ei ole kapeimmasta päästä. :)

  Kiitos Tytteli! Joo, Ottobrenilla oli tällainen tunikakin, silläkin kaavalla sais hyvin tehtyä, identäis vaan, mutta kun tuo sattui oleen valmiiksi piirrettynä tuo kaava, niin pakkohan se oli silä tehdä, kaavojen piirtely ei ole mun lempparihommaa. :)

  Kiitos Maisku, mä oon niin tyytyväinen tähän. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)