perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kankaaton kuukausi - yhteenveto

Osallistuin Facebookin Ompeluelämää-ryhmän kankaattomaan kuukauteen helmikuussa. Ja hyvinhän se meni, yhtään kangasta en osallistumiseni aikana ostanut, vaikka vieläkin vähän kaihertaa erään kirpparilöydön ostamatta jättäminen, olisi nimittäin ollut tarjolla läjä aitoja 70-luvun kankaita 2,50 eurolla. Ensimmäisenä päivänä tilasin kuitenkin Ikasyristä kankaita, ennen kuin olin ehtinyt ilmoittautua kankaattomalle.

Miten sitten varastojeni kävi? Myin ja annoin pois ainakin kaksi jätesäkillistä kankaitani ja ompelin varmaan kymmenen metriä vaatteiksi. Nämä valmistuivat kankaattomalla:
4 paitaa Pirpanalle (1 bloggaamatta)
4 pyjamasettiä (paita ja housut)
10 housut
2 tunikaa itselle (molemmat bloggaamatta)
2 paitaa itselle (molemmat bloggaamatta)
1 mekko Pirpanalle (bloggaamatta tämäkin)
1 kassi itselle
2 jumpsuittia lapsille
Lisäksi tuolla on yksi singoallamekko ja kaksi paitaa vähän keskeneräisinä vielä... Siis puuttuu käänteitä ja kuminauhoja.

Huh, koskahan nuo bloggaisi nuo keskeneräiset ja bloggaamattomat?

4 kommenttia:

 1. Täällähän on pistetty hösseliksi - hienosti on kangasta kiertänyt. Minuakin kyllä riipoo sen kangaspaketin jättäminen kirppikselle. Oi voi.

  VastaaPoista
 2. Voh, ihan olen kade! Hyvä sinä. Minä tietty lankesin ja unohdin koko kankaattoman kuukauden - mutta puolustukseksi ,heh, sanon, että en osallistunut virallisesti mihinkään...

  VastaaPoista
 3. Vau! Sä olet ollut tehokas! Monessakin suhteessa. :)

  VastaaPoista
 4. Ikuinen vauvakuume: En viitsinyt ottaa kuvia varastoistani, mutta täytyy kyl sanoa, että oli aikakin olla kankaattomalla, vaikkakin olen kausiostaja, saatan olla kuukausia ostamatta kankaita, mutta nyt sain inspiraation myös ommella, urakalla. :)

  Eliisa: Olen kyl aika ylpeä suorituksestani. :D

  NorppaStiina: Toisaalta oli kyl pakkokin olla tehokas, Pirpana on kasvanut ulos suuresta osasta vaatekaappinsa sisältöä. :) Ja ompelu-urakka jatkuu yhä. Myös maaliskuussa on toivottavasti yhtä reipas postaustahti. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)