perjantai 9. maaliskuuta 2012

Paljon päärynöitä

Ostin ihanaa Moonkidsin päärynäribbiä Ikasyristä, siitä on ommeltu jo vähäsen ja tytöille ompelen vielä lyhythihaiset tunikat kesäksi.


Omasta paidasta jäi sopiva suiru pikkuista bodya varten. Kaavat samat, kuin edellisessäkin bodysetissä, kietaisubody Suuresta käsityölehdestä 4/2006 ja housut on Ottobrenin leggarit, joskin nyt kangasta oli vain sen verran vähän, että saumanvarat piti jättää pois, siksi nämä ovat vähän kapeammat, mutta pakko se kangaspala oli johonkin käyttää ja mitään muuta fiksua siitä ei olisi tullut enää.


Ja sitten tässä se oma paita, joka näyttää nyt kyllä päällä tosi hassulle tuon kasvavan mahan kanssa (maha ei näytä missään muussa paidassa noin oudolle, kuin tässä). Halusin sellaisen rennomman t-paidan, mut harkitsen kyllä vakavasti sivusaumoista kaventamista. Tosin jos teen sen sitten, kun maha on taas pienempi ja pääsee paitaa sovittamaan paremmin. Kaavana tässä on käytetty t-paidan kaavaa Joka tyypin kaavakirja II:sta.

Huomautus kavereille ja sukulaisille: setin väreistä on turha vetää johtopäätöksiä mihinkään suuntaan, kuten sanoin, tuo turkoosi kangas oli ommeltava vaatteeksi ja siitä se sitten lähti... :)

3 kommenttia:

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)