keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Nukkehulluutta

Maanantaina meille tulla tupsahti Merida! Kiitos Satu!


Tämä on esikoiselleni. Ja on kyllä niin hänen oloinen nukke. Koskaan hän ei ole ollut nukketyyppiä, Pirpana ei juurikaan ole nukeilla leikkinyt, mutta tällä leikkii! Ja tälle pitää kuulemma saada vedenpitävä talvihaalari ja -lakki. Mutta näitä tekemiäni vaatteita hän ei ymärtänyt. Pitäisi kuulemma olla prinsessamaisemmat. Noh, äitihän tekee sitten...

Singoallan kaava on Prinsessa Pieneltä ja leggarien kaava iiveltä. Kiitos teille näin kivoista kaavoista ja eritoten siitä, että annatte muidenkin näitä käyttää!

Singoalla on Marimekon raitatrikoota. Molemmat kankaat ovat kankaiden jämätilkkulaatikosta, johon jemmailen kankaita nukenvaatteisiin. Siitä laatikosta vaatettaa kokonaisen nukkearmeijan.

4 kommenttia:

 1. Oih! Meridalla on mielettömän makeet vaatteet! Tämä äiti tajuaa noi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NorppaStiina! Mustakin nää on kivat vaatteet, mutta Pirpanan mielestä nää ei oikein sovi kuvioon. Ehkä hän jossain vaiheessa sulattaa nämä. :)

   Poista
 2. Meillä Lintunen tykkää eniten rinsrenssamekoista, siis "äiti, etkö sä tajuu, nää on rinsessoja!" Eli prinsessat ei vois pitää tavismekkoja ja varsinkaan housuja ja paitoja :D

  Näistä kaavoista ainakin itse ajattelen, että on huippua pistää niitä jakoon niin jonkun toisen ei välttämättä tarvitse niin paljon pähkäillä jotain juttua. Samoin kun itse voi sitten toisen kaavalla ommellessa taas päästä helpommalla kun on perusjutut jo valmiiksi kaavassa.

  ps. ootkos Fb:n nukkeryhmässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vai ollaan teilläkin sitä mieltä, että rinsessoille rinsessavaatteet. :D

   Olen juu mukana nukkeryhmässä, mutten ole julkaissut vielä tekemiäni nukenvaatteita.

   Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)