tiistai 29. tammikuuta 2013

Uuden edessä

Jännityksestä ja innostuksesta ovat päiväni nykyisin tehty. Allekirjoitin nimittäin hiljattain työsopimuksen. Jatkossa ompeluhuoneessani valmistuu myös Maitotyttöjä. Kaikki Maitotyttöjen ompelijat saavat tehdä harjoitustyönä yhden Maitotytön omaan käyttöön omista kankaista, tässä on minun. Tätä ei siis tule myyntiin.


Kangas on muistaakseni Kangas-Mallan joustofroteeta. Tästä tuli todella hyvän tuntuinen ja mallinen.

14 kommenttia:

 1. Onnea työpaikasta! Hyvältä näyttää tunika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Salama vähän tekee värin kanssa kepposia, luonnossa tää on vieläkin kivempi. :)

   Poista
 2. Hyvä kun kerroit, ettei myynnissä :) :) :) taitaa olla viisainta täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että hyvä kertoa, ettei kukaan jää odottelemaan myyntikappaleita, yksivärisiä kun vissiin oli kyselty. :)

   Poista
 3. Onnittelut työpaikasta, varmasti innostavaa. Ja tosi mukavan oloinen tunika. - Ja huomasin, että ed. postauksessa kerroit ostaneesi peitetikkikoneen... tekisi niin mieleni ostaa sellainen, mutta ompelisinko sitten enemmän??? Mä muuten käytän saumurissa aina pienempiä rullia. Perusväreinä kyllä kannattaa ne isot rullat olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eliisa! Tää tunika on todella mukava. Varmaan jää käyttöön imetyksen loputtuakin, jos vaan kangas kestää! :D

   Mä oon nyt tykästynyt tohon peitetikkikoneeseeni, tekee niin kivaa jälkeä ja antaa ammattimaisen loppusilauksen vaatteeseen, kuin vaatteesen. Tällä kun voi kikkailla tikkien ulkonäölläkin paljon, voi siis tehdä 1-3 neulalla, oikeinpäin ja nurinpäin. Mä luulen, tai oikeastaan tiedänkin, että mulla tulee ompeluita tämän takia enemmän. Mä olen kanssa erikoisvärejä ostanut niissä isommissa pienissä ja halvoissa rullissa, mutta olen nyt onnistunut huristelemaan muutamat rullat loppuun. Tampereelta saa Koivulta halvalla saumurilankoja, niin raaskii ostaa isotkin rullat, kun ei kaikkia tarvitse heti ostaa kahdeksaa kappaletta kerralla (jostain kumman syystä mulla on jo aika kattava värivalikoima saumurilankoja). Eurokankaan hinnoilla ei tarttis haaveillakaan moisesta. :D

   Poista
 4. Onnea työpaikasta!
  Mulla on valitettavasti ollut nyt monta vuotta ompelukone ja peitetikkisaumuri käyttöä vailla... Pitäisiköhän yrittää myydä ne pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   No voihan, kun olis tullu aiemmin puheeks, niin olisin voinu vaikka peittarin ostaa pois. :) Iinu myi joku aika sitten peittarinsa huutiksessa, ja ihan kivasti siihen huutoja tuli, että takuulla pääset siitä eroon, jos tuntuu, ettei tarvetta enää ole. Munkin piti sitä Iinun konetta huutaa, mutta ostinkin sitten hieman isommalla rahalla uuden. :)

   Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)