torstai 3. syyskuuta 2009

Lumi-huivi

Nyt neulotuttaa. Ompelukone saa pölyyntyä pöydällä kaikessa rauhassa. Ehkäpä kohta ompeluttaakin, mutta nyt tuhotaan lankakeriä.

Malli: Lumi
Lanka: BC Garn Silkbloom Fino (Titityyltä) (45% silkkiä, 55% merinovillaa)
Langan menekki: ihan hitusen yli 100g
Puikot: Addin pitsipyöröt, koko 4,5

Tarvinneeko edes sanoa, että lanka on superpehmeää, aivan ihanaa. Tästä tulisi niin suloinen neuletakkikin. Mukavan laskeutuva lanka, jossa on herkullinen ja hienostunut kiilto. Vihreä väri ei ole ehkä omimpiani, mutta lanka tulikin Titityyn villalankaklubista yllätysvärinä. Tykkään kummiskin.

Malliin tein sen verran muutosta, että sileää kudoin 10 kerrosta lisää, kun epäilin huivin jäävän pieneksi. Ja kuten huomaatte, viimeistelyssä on luistettu, eli kastelin ja levittelin kuivumaan, ei ollut mahdollisuutta pingottaa, vaikka olisi kyllä tarvinnut. Mutte menee kyllä näinkin.

Mukava ja nopea malli neuloa. voisi tehdä useammankin vaikka lahjaksi, vaan tuskimpa, seuraavaksi taas jotain uutta.

4 kommenttia:

 1. Kiitos! Kauniimpi on kyllä mallinsa, nyt sen pääsee katsomaankin, kun lisäsin linkin. (Lisäsin uudestaan, kun se katosi johonkin...)

  VastaaPoista
 2. On se vaan tosi kaunis! Oma huivi huitelee siinä muutamassa kerroksessa, mihin jumitin sen ongelman kanssa. Ongelma ratkaistu, mutta huivi ei vaan ole edennyt. Aloitin jo neuletakinkin teon, vaikka sekin on alkutekijöissä. Jos sitten kun töistä selviää?!?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Myrmeli!
  Rutistat sen työrupeaman kasaan, niin jää aikaa muullekin. Täälläkin on työt (se kerta viikossa) ja kaikki menot häirinny harrastusta ja syntynyt on vaan kaikkea pientä, jotka bloggaan piakkoin...

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)