torstai 11. kesäkuuta 2009

Kolmas kerta toden sanoo?

Lapsi sai tänään hatun. Kolmas versio, eikä oikein hyvä tämäkään, hitusen liian iso, mutta toisaalta, eihän se ole hyvä, jos pienestä asti pipo tai tässä tapauksessa hattu kiristää.


Lieri ja päälikangas ovat Stenzon pienipilkullista popliinia Iinulta, sisäpuolen sienikangas TilkkuSadulta. Päälipuolelle oli tarkoitus aplikoida sieni, mutta sitten huomasin, että olinkin jo ommellut koko hatun umpeen. Jäi siis vain ajatusasteelle...


Kaava on se aiemminkin kokeiltu Ottobre Designin ilmaiskaava pienennettynä. Kiva hattu, kiva ommella, mutta enää en yritä tälle kesälle tätä mallia.

3 kommenttia:

 1. Voi, se on UPEA!! Tykkään tosi paljon. Voi kun olisi itsellä vielä pieni... Lapsenlapselle en ihan kauheasti kehtaa tyrkyttää omia juttujani, kun hän on pojantytär - muistan niin hyvin sen miniänä olon :) - Kankaat ovat aivan ihanat! Sun blogi ei taida olla blogilistala- yritin sitä etsiä sieltä, että saisin sen suosikkeihin. Kiva tietää milloin olet päivitellyt blogia. Liityn tuonne alakulman listaan kuitenkin, huomasin sen just äsken :)

  VastaaPoista
 2. Ekaa kertaa täällä ja ihana hattu! Tulostin heti kaavan. Oon sen ennenkin siellä nähnyt, mutta ei ole innostanut kuvan perusteella. Tuollai lieri alhaalla on tosi suloinen!

  VastaaPoista
 3. Eliisa: Olen kait vähän turhan itsekriittinen, mutta en ole täysin tyytyväinen hattuun :) Tosin kun olen kaupoista ostetuja vaatteita kattellut, niin eivät ne yhtään sen parempia ole. Jotenkin vaan toi valkoinen tikkaus pistää silmiin, vaikka punaisena se olisikin ollut kovin tylsä. Ja nyt olen myös blogilistalla. Tää on mulle vielä niin uutta, etten ollut tajunnut!

  Riikka: minäkin sain hattuun kiinnostuksen vasta nähtyäni sen jonkun toisen blogissa, kaavan kuvat ei oikein anna sille oikeutta. Ja ehdottomasti vinkein se on juuri lippa alhaalla, suojaa samalla auringolta. ;)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)