tiistai 2. kesäkuuta 2009

Loppuunmyynnissä

Katselin eilen netistä, että Ilsen Lanka lopettaa. Jonkinmoisena lankahamsterina oli tietty pakko ajella sinne ostoksille. Toinen reissu on vielä tehtävä, jotta saan yhtä sukkalankaa ja värjäykseen käypää lankaa, Ilse oli siirtänyt ne toiseen paikkaan. Ja taitaa sillä reissulla tupsahdella myyntitiskille muitakin lankoja, kun nyt sinne asti ajelee.

Kaffe Fassett on sellainen, että sulattelen vielä hänen neulemallejaan. Osasta tykkään paljonkin, osa on, hmmm, ehkä hieman liikaa minulle. Mutta nämä Schachenmayr Regia Design Line -sukkalangat (sävyt 4455 ja 4454) , jotka ovat hänen väreissään, ovat (ainakin kerällä) aikas herkulliset. Saa sitten nähdä, miltä sukat näyttävät, kun valmistuvat. Jostain kumman syystä ostin lankaa ohuempana ja vierastan ohuita puikkoja... Katian Olé -sukkalankoja olen ihaillut jo kauan Lankatalo Tapion kaupassa, mutten ole raskinut. Nyt raaskin, kun alessa oli. Sävy on 6704.

Mukaan tarttui myös pari ihan outoa, eikä yhtään minun tyylistä lankaa: Red Heart Bolero valkoisena ja kullanvärisenä. Ajattelin, että josko huivia, kun maksoivat vaan euron. (Turha mennä katsomaan, vein viimeiset...) Katia Bombayssa oli niin herkulliset värit, että tyttö taitaa saada pipoja (väri 2004), nyt jo harmittaa, etten ostanut muita värejä.

Täydellinen heräteostos oli OÜ Rewool (nimi saattaa mennä pieleenkin, en osaa ottaa vyötteestä oikein selvää), joka on 100% virolaista villaa tai käsittääkseni ainakin virolaista villalankaa, joka tapauksessa 100% villaa ainakin. EN meinannut yhtään mitään tällaista, mutta sitten alkoi houkuttaan, kun näin, mitä Ilse oli kutonut vastaavasta langasta. Tästä taitaa tulla Revontuli-huivi, johon ohjeet läytyvät Ullan sivuilta. Väri sointuu kivasti jo aikaa sitten valmistuneeseen tytön Pinwheeliin, eikö?

Niin, ja ostin muutamat Addin pitsipuikot. Suosittelen kokeilemaan, jos ette ole jo kokeilleet! Ihanat kutoa! Koskaan en ole ymmärtänyt, miksi kukaan haluaa ostaa kalliita puikkoja itselleen, tai ylipäänsä kutoa pyöröpuikoilla, mutta kokeiltuani ymmärrän, eivätkä ne kyllä oikeasti kovin kalliita edes ole. Novitat ovat minulla käytössä enää keskeneräisissä töissä jos Addeja tarvitaan muualla.

4 kommenttia:

 1. Törmäsin blogiisi sattumalta. Hyvältä näyttää,jatka samaa rataa:)
  Tulen taatusti uudestaan!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Ja tervetuloa uudelleen.

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja *kuola valuu*. Siis, vielä pari päivää!!!Tuota Bombayta mä ostin silloin kolmessa eri värissä, oliko niitä vielä paljon jäljellä??? On kyllä aika kallista, mutta aivan ihania värejä.

  Tuo viimeinenkin lanka kiinnostaa. Oliko siinä muita värejä?

  Ja ne pitsipuikot...

  VastaaPoista
 4. Myrmeli: Viron villaa oli, siis oli muitakin värejä, mut minä tein tänään toisen iskun liikkeeseen äidin kanssa ja veimme kaksi muuta väriä loppuun. Tosin vastaavaa lankaa on Priimalla, tosin mun mielestä ne on astetta kirkkaampia ja niitä oli montakin vyyhtiä. Vironvillaa tais jäädä vihreänä...

  Bombayta jäi viel kaikkia värejä muutama, ostin sitäkin lisää.

  Bloggaan tänään ostokseni vielä ;)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)