tiistai 16. kesäkuuta 2009

Norsuja ja lankaa

Taas tänään koin taas ryhdistäytymisen ja tein keskeneräisiä pois. Valmistui siis yksi taskuvaippa Fuzzi Bunzin kaavalla. Luulin, että tämä olis ollut Myllymuksujen taskuvaipan kaavalla leikattu, enkä katsonut sen enempää vaan lähdin ompelemaan, siksi vaipassa on tarra neppareiden sijaan. Norsut Br Pul on Myllymuksuilta ja samoin kuivaliinakangas. Kuivaliinakangas on sitä kotimaista kuivaliinaneulosta, jonka olen todennut meillä ehkä siksi kuivimmaksi vaihtoehdoksi, joskin siihen tarttuvat tarrat ikävästi, uudessa versiossa tätä kangasta tuokin ongelma on kuulemma korjattu.

Päivän kohokohta oli paketti Titityyltä! Sain villalankaklubin viimeisen paketin. Samaan toimitukseen olin tilannut vähän muutakin lankaa.

Keltainen on BC Garnin Luccaa, 100% merinoa. Tämän suloisen pehmoisen langan olisi tarkoitus muuttua lapselle villahousiksi (vaippakäyttöön). (Siis muuttua, eikös ne vaan muutu, kun tarpeeksi kauan pitää kaapissa?) Lanka on kyllä pehmoisinta koskaan tapaamaani merinoa, voiko se muka oikeasti toimia villavaippahousuina, kun on noin suloista? Mustat ja ruskeanharmaat kerät ovat Schoppel Wollen Admiral -sukkalankaa (75% villaa ja 25% nylonia) pitsisukkiin, sattumalta tiheys täsmäsi tismalleen vanhasta lehdestä löytämääni pitsisukkamalliin. Vihreä ihanuus on Araucanían Ranco Solid -sukkalankaa (75% villaa ja 25% polyamidia), mukava, ei ihan tasainen väri. Ja vaaleanpunainen on se klubilanka, hempeää ja pehmoista The Natural Dye Studion Angelia (4 ply sock), jossa on baby alpakkaa, kashmiria ja silkkiä. Eikö kuulostakin ihanalle? Kaikki saamani klubilangat ovat olleet todellakin ihastuttavia, mutta en ole keksinyt langoille vielä arvoisiaan malleja. Surku on se!

Ihan lopuksi on pakko kehua Titityyltä saamaani asiakaspalvelua! Kaiken kiireen keskellä Titityyn Tiina ehti auttamaan minua, asiakasparkaa. Suosittelen lämpimästi muillekin ostosten tekemistä Titityyltä.

2 kommenttia:

  1. Ihania lankoja näyttää olevan;) Voisikohan niitä vaikka syödä, kun ovat niin herkullisia...

    VastaaPoista
  2. Älä Myrmeli yllytä, tai joudun pian maistelemaan. ;) Mutta vähän väliä kyllä hiplailen noita lankaihanuuksia. Miten lanka voi olla noin ihanan tuntuista? Voittaa mennentullen seiskaveikat.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)