torstai 31. joulukuuta 2009

Jos tammikuussa sitten...

Ei näytä lankalaihis yhtään hyvälle, langat sen kun vaan lisääntyvät. Joulusiivoillessa löytyi taasen yksi pikkukätkö ikivanhaa Nallea, 100g kerissä, herkullista turkoosia. Miksei se voinyt löytyä aiemmin?

Titityyltäkin piti vähän tilailla ennen joulua lankoja ja pukkikin niitä toi. Ja nytten siellä on vielä ale, joka kavalasti houkuttelee tilaamaan.


Pinkki on BC Garnin Lucca Superwashia, isompi violetinkirjava on Manoksen Silk Blendiä ja pienempi Mirasol Hachoa, Sitten pari palloa SchoppelWollen Zauberballia (ihanat värit!) ja yksi punainen BC Garnin Allino. Kuvasta puuttuu valkoinen, värjäämätön Raggae-merinolanka, joka on puikoilla muodostumassa pupupipoksi Pirpanalle ensi talveksi. Mutta eikös olekin herkullisen värisiä, vielä kun nettiin saisi tunnustelutoiminnon...

Siitä huolimatta, että alkukuun vauhti lankojen tuhoamisessa oli edes kohtalainen, ollaan näin loppukuusta kokonaissaldossa plussalla. Vaan josko olisi oikein ahkera, niin voisi saada vielä tänään saldon miinuksellekin... Tai jos toivoisi, että laihis alkaisi ens vuonna todenteolla (minkä tiedän jo nyt olevan aivan turha toivo).

Ja esitellään vielä joululahjaksi menneet tähtisukat. Tähtikuvio on suunniteltu ihan itte, vaikka kaipa tuollainen valmiinakin olisi jossain ollut.


Hyvää, tuottoisaa ja inspiroivaa uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)