tiistai 15. joulukuuta 2009

Neulehaalari

Valmis on, nimittäin tämä vauvan neulehaalari.


Tiukille meni, juuri ja juuri riitti 200g luonnonvalkoista Sisua. Siitäkin yksi kerä oli eri värjäyserää ja huomaahan sen, katsokaa nyt noita hihoja. Mutta enpä taida antaa haitata. Voisihan tuon värjätä, mutta mielessä kummittelee, mitä Pirpanan Novitan Woolista tehdylle haalarille kävi 40-asteen hienopesussa. Niin, sehän huopui. Ei paljon mieltä lämmitä, jos tälle kävisi samoin, vaikka onkin eri lankaa. Jotenkin en edes osaa kuvitella tätä haalaria muun väriseksi, joten olkoon.

Sisu ei päässyt kyllä lankana suosikikseni. Halkeaa inhottavan helposti. Malli sen sijaan oli mukava kutoa ja siinä mielessä ihana, että saumoja tuli vaan olalle ja hihojen ylös. Mutta vetoketjukiinnitykseen en syttynyt, toivottavasti on edes käytössä näppärä. Enhän minä edes tiedä, miten vetoketju kiinnitetään neuleeseen. Kunhan kiinnitin. Siinä on. Jos jollain on joku sääntö vetoketjun kiinnitykseen, niin kertokaa ihmeessä!

Ja ei, lahkeet eivät ole eri paria, kuvasin vaan turhan nopsaan...

Loppukevennyksenä pipotehtaan tuotoksia. Pirpanan nukelle Katia Bombayn jämistä pipo.

4 kommenttia:

 1. Tosi hieno haalari!!! Itse en jaksais enää tehdä niin iso projekti :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Myrmeli!

  Kiitos Jana! Itseasiassa tämä oli paljon pienempi projekti, kuin itse aluksi luulin, palmikot oli tosi nopeat ja mukavat tehdä ja kun koko on ihan vastasyntyneelle, niin ei siinä paljon neuloa tarvitsekaan.

  VastaaPoista
 3. On kyllä hieno! :) Enkä mä kyllä huomannut että hihat olis mitenkään eriväriset!!!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)