torstai 17. maaliskuuta 2011

Haaremihousut kesäksiPirpana tarvitsee kesäksi läjän shortseja, mutta koska viime kesänä oli aika moinen pulma löytää sopia shortseja ja capreja, ajattelin tänä vuonna tehdä itte. Miksi en tekisi?

Musta on vaikea väri kuvata, toivottavasti saatte jotain selvää, sillä näistä tuli mahtavat! Uusi kaavarakkaus! Kuinkahan monet haaremit sitä pitää ommella kesäksi (ja talveksi pitkäpunttisina)? Kaava on Ottobre Designin lehdestä 1/2011 ja koossa 98, ettei ole liian jättimäinen. Muokkasin kaavaa, tottakai. Laitoin paljon lyhyemmät resorit lahkeensuihin ja lyhensin punttia inansa. Yläosasta jätin kaavan rypytykset pois, taitoin kaksinkerroin yläosan, ompelin sen saumurilla ja viimeistelin suoralla ja pujotin kumpparin. Tuli todella siisti vyötärö. Nämä koostuvat kolmesta palasta, joista siis kaksi on resoreita. Tämän helpompaa ommeltavaa ei juuri voi olla.

Kangas on Triteksiltä jotain ohutta ja joustavaa, suosikkilaatuani tällaisiin. Näiden on pakko olla mukavat kesällä!

Paita on Pirpanan oma valinta Tukholmanreissulta, Åhlensilta. En pitänyt tästä valinnasta yhtään, mutta tällaisena yhdistelmänä tämä kyllä toimii.

3 kommenttia:

 1. Ihanat pöksyt. :)
  Mulla olis blogissa sulle jotain pientä. ;)

  VastaaPoista
 2. Kaipa tuota kaavaa on kokeiltava kun kaikki sitä niin kovasti kehuu:) Mutta haaremihousut?!
  Sopivat kyllä hyvin tuollaiselle pienelle:)

  VastaaPoista
 3. NorppaStiina: Kiitos ja Kiitos! Näistä tuli tosi kivat, tykkään...

  Niinu: Tää on kyllä hyvä ja nopea kaava. Oon elänyt ajan, jolloin haaremihousut olivat muotia, itselläni ei ollut sellaisia, mutta muodikkaimmilla ja isoilla tytöillä oli, oli ne kaameet ja joskus vannoin, ettei sellaisia ikinä, nyt harkitten jo itellekin, tosin VAIN KOTIKÄYTTÖÖN! ;) Mut toisaalta, näähän on haaremishortsit! :D

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)