tiistai 9. helmikuuta 2010

Pieniä askarteluja

Ihan pienesti olen askarrellut. Vähän kortteja, vähän ystävänpäiväjuttuja... Suunnilleen tällaiset ystävänpäiväkortit ovat lähteneet postin kuljetettaviksi. Unohdin ottaa muista kuvat... Tuo sydän on nuppineulatyyny. Se on taas näitä ompeluksia, jotka ovat niin kamalan yksinkertaisia, että joutuu purkamaan. Unohdin nimittäin ylhäältä ripustuslenkin, mitä nuppineulatyyny ei kyllä oikeastaan edes tarvitse, mutta kun olin sellaisen suunnitellut kiinnittäväni.


Ylimmässä kortissa sydämen kangas (sama kangas on nuppineulatyynyssäkin) on Iinulta. Tyttöleimasin on Magnolia-sarjaa, joskus aikoja sitten ostettu Sinellistä.  Palloleimasin on FinnStamperilta. Alimman kortin lentokone on piirretty itse, pilvet ja aurinko ovat Rachelle Ann Millerin leimasimia ja tilailtu Paperellasta (joskaan en huomannut niitä siellä enää).

Tuo kortissa oleva laulu on soinut päässäni useamman päivän - kiitos äitini, joka välillä laulaa sitä Pirpanalle. Siitä oli suorastaan pakko tehdä kortti. "Korkealla pilven päällä liitää lentokone metrin mittainen..."

2 kommenttia:

  1. Aika ihania! Mä olin tänä vuonna laiska enkä jaksanut kirjoitella kortteja ollenkaan-saati sitten tehdä mitään..

    VastaaPoista
  2. Myrmeli: Sittenhän maailma on tasapainossa tämän asian suhteen. Mietin just, että en o kyl aikoihin (jos koskaan) lähettänyt ystävänpäiväkortteja saati koskaan itse niitä tehnyt.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)