perjantai 6. marraskuuta 2009

Isänpäiväkorttiaskartelua

Olenko ainoa, jonka mielestä isänpäiväkorttien askartelusta ei ole tehty helppoa? Ylipäänsä korttien tekeminen miehille tai pojille on hankalaa. Ihan siitä syystä, että materiaaleja ei ole kovin paljon tyrkyllä. Kaikkia koristeita ja kuvia ja leimasimia on vaikea löytää. Kaupat pursuavat kaikkea tytöille ja naisille.

Jos jollain on ylimääräisiä ideoita, niin vinkatkaa!

Tällaiset kortit saimme kuitenkin askarreltua tytön kanssa isänpäiväksi isille, papalle ja vaarille. Pohjana on Tiimarista joskus ostettu soikea-aukollinen korttipohja. Aukon taakse on liimattu tytön piirustusta (se mitä tuollainen reilun vuoden ikäinen nyt ylipäätään piirtää, lähinnä siis hakkasi paperia vahaliiduilla). Aukko on sitten reunustettu ääriviivatarralla (tai jos rehellisiä ollaan, niin tuo on kahden ääriviivatarran väliin jäävää, mutta minusta oikeinkin käyttökelpoista materiaalia) ja päälle kiinnitetty vähän miehisiä juttuja. Koristeet ja ääriviivatarrat ovat Sinellistä. Nuo koristeet ovat sellaisista nappiseteistä, osa on kantanappeja, osassa on reiät, mutta mukana on myös reiättömiä koristeita. Kantanapeista leikkasin ne kannat pois ihan saksilla. Ja koska liimapistoolini on hukan teillä, koristeet on kiinnitetty 3D-askarteluun tarkoitetuilla tarratyynyillä, tuntuvat pitävän.

Jos joltain puuttuvat vielä isänpäiväkortit, tässä olisi minun vinkkini, vielä ehtii askarrella! Jos lapsi on jo taitavampi piirtäjä, koristeet voi jättää surutta pois, kuva pääsee silloin paremmin esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)