perjantai 13. marraskuuta 2009

Pilkkuja pirpanalle

En päässytkään tänään lähtemään messuille Tampereelle, joten lohdutin itseäni ompelemalla. Pirpanalle syntyi pilkkuleggarit.


Kaava on piirretty Me&I:n plyysilegginseistä (kiitos avusta äidilleni). Tykkään mallista, sopivan kapoisat meidän neidille. Vielä en vaan ole näitä päässyt sovittamaan, että ovatko ok, vai pitääkö kaavaa vielä muuttaa. Kokokin on 86/92. Tarkoitus on siis ensin käyttää leggareita puntti käännettynä ja sitten lopulta ihan puntti suorana. Toki, jos ei makkaralla olevat puntit haittaa, niin miksei jo aiemminkin. Idea on loistava! Alkuperäisissä on vyötäröllä säädettävä kuminauha,mutta itse laitoin ihan normaalin.

Edit: Kokeilin neidille housuja, kun heräsi päikyiltä, istuvuus on täydellinen! Näitä tulee meille lisää sekä trikoosta että plyysistä! Ja kaveriksi jotain kivaa paitaa tai tunikaa, kenties Hannah.

Pilkullinen trikoo on tilattu Iinulta. Vaikuttaisi oikein loistavalta materiaalilta. Meidän kamera vääristää taas värejä, oikeasti kangas on paljon tummempaa ruskeaa.

Loppuun pieni hehkutus. Posti toi minulle tällä viikolla ihanan kirjan: Pienten pukimet - nostalgisia neuleohjeita vauvoille ja taaperoille. Kerrankin onnistuin ostamaan kirjan, joka on jokaisen maksamani euron ja sentin arvoinen. Etukannen takki on neulottava tytölle hetimiten. Plussaa annan siitä, että langat ovat edullisia ja helposti hankittavia, kuten Lanett ja Mandarin Petit.

7 kommenttia:

 1. Ihanat leggarit!

  Nuo Stenzon trikoot on ihania! Mullakin mm. tuota ruskeaa hyllyssä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat ovat kyllä leggarit ja mitä mainioimmat käyttää pienillä ja vähän isommillakkin tyttösillä : ).

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maria ja Omppupomppu ja pesue! Olen kyllä supertyytyväinen näihin leggareihin! Stenzon pilkkuja löytyis vielä pinkkinä ja vaaleansinisenä ja ruskeanakin. Niistähän tulee jo paljon leggareita! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Ja kirjakin on edelleen hankintalistalla;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Myrmeli! Kirja on kiva ja hinta todella sopiva.

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Täytyy itsekun koittaa tuollaisia käännettäviä lahkeita. Meillä juuri leggarit menee liian nopeasti pieneksi pitkäjalkaisella tytöllä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos NorppaStiina! Suosittelen kokeilemaan tällaista mallia. Nämä ovat lisäksi tarpeeksi kapeat, jotta voivat olla vähän pitkätkin. Nyttenkin voidaan käyttää kokoa 86/92, vaikka myös koko 74/80 on tästä mallista sopiva meidän (myöskin pitkäjalkaiselle) neidille. Malli on alkujaankin vähän normaalia pidempi.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)