tiistai 3. marraskuuta 2009

Puikoilla ilkeitä silmukoita

Takarajana on maaliskuu, siihen mennessä tämän villahaalarin pitäisi valmistua. Silmukat ja lanka vaan tekevät kiusaa ja työ on välillä jäähyllä. Onneksi aikaa on, ettei hampaat irvessä tarvitse neuloa.Malli on SandnesGarnin Sisu Barn 0701 -lehdestä, joskin ostettuani lehden juuri tämän mallin takia, löysin samaisen ohjeen myös kotoota joko Modasta tai Suuresta Käsityölehdestä. Lankana on siis SandnesGarnin Sisu luonnonvalkoisena, enkä tule langan kanssa yhtään toimeen. Langassa vilisee ohuita ja paksuja kohtia, sekä muita mukavia virheitä. Ja minä kun ajattelin, että juuri langan laadun takia en osta Novitan Woolia, meidän typykän Woolista tehty haalari meinaan huopui pesukoneessa ihan pesuohjeiden mukaan pestynä. Ja toisekseen lanka on kovaa halkeamaan, näkyy myös jäljessä. Toki käyttämäni pitsipuikot eivät yhtään auta asiaa terävine kärkineen, mutta palmikkopuikkoa en aio käyttää. Siinähän sitä sitten ollaan.

Ja arvakkaas onko purettu. On ja monesti! Nyttenkin olen vieläkin tyytymätön lahkeiden sisäosissa oleviin silmukanlisäyksiin, mutta näyttävät jo sata kertaa paremmilta, kuin ensimmäinen versioni. Josko taas kastelu auttaisi, auttoi siihen aiemmin esittelemääni violettiinkin juttuun, joka esitelläänkin uudelleen vasta joulun jälkeen ;)

Postintäti oli tänään oikein mukava ja toi paljon käsityölehtiä ja paketin Iinulta. Ihanaa, että Iinu pakkaa tilaukset niin nätistä, mutta kun ei meinais raaskia pakettiaan avata. Eli siis ompeluksiakin tulossa, Barbapapaa kenties...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)