keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pikkumiehen Panda

Tadaa, uusi kaavasuosikki on löytynyt! Hyvin epäillen suhtauduin Ottobrenin (4/2012) raglanhihaisen Kisuliini-bodyn kaavaan, sillä siinä ei ole ollenkaan neppareita kirjekuorikaulanaukosta puhumattakaan. Epäilin, saako mokomaa lapselle puettua ilman, että kaulanaukko näyttää päällä liian suurelta.


Kokeilla piti kuitenkin, ja onneksi, sillä tämä on todellakin meidän pojalle sopiva malli. Mitoitus on reilu, menee siis hyvin kestovaipan kanssa, ja kaulanaukko on oikein sopiva, menee pään läpi helposti, mutta ei näytä isolle. Hihat ovat turhan pitkät, mutta teen seuraavaan sitten lyhyemmät. Tämä valmistuu todella nopeasti, kun ei tarvitse nepparilistoja tehdä tai kanttailla kovin paljoa.

Valkoinen trikoo on Royal-tuotteen Victoria puuvillatrikoota. Hieman liian ohutta makuuni, mutta tuntuu sille, että pitää muotonsa. Ensi kerralla koitankin sitä vahvenpaa laatua. Olen niin kyllästynyt vaateketjujen halpoihin perusbodyihin, jotka lyhenevät ensimmäisessä pesussa useita senttejä ja leviävät kainaloiden kohdalta muodottomiksi, siksi päätin tehdä itse. Valkoisia en tykännyt koskaan pitää tytöillä, mutta nyt pulaa on nimenomaan  valkoisista bodyista, joita voisi yhdistää varsinkin näihin raidallisiin alaosiin. 

Suunnitelma muuttui sitten matkan varrella. Ensin muistin, että minullahan on silitettäviä velourkuvia. Eikä tuo panda olisi ollut kiva ihan vitivalkoisessa bodyssa, joten laitoin mustat kanttaukset tuomaan särmää. Ja kanttauksiinkin piti kikkailla kaiken uhalla valkoiset tikkaukset, joskin siepparilangan olisi voinut vaihtaa mustaksi. Että se siitä perusbodysta, mutta onneksi tämä sopii silti raidallisiin pöksyihin.

Mutta mää niin tykkään tästä!

21 kommenttia:

 1. Kisuliini on mun vakkarikaava. Ihanan bodyn olet tehnyt ja bandat on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää kyllä mullekin vakiokäyttöön, vaikka ei enää kohta varmaan kauheasti bodyja tartteta. Pandat on suloisia, tämäkin, vaikka onkin vähän tuollainen tyylitelty. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ollaankin aika lähellä tasalukemia, nyt jos sais kaks lukijaa vielä tai 12, vois pitää jonkun arvonnan. :)

   Poista
 3. Mäkin luen ja diggailen, mutten tajua näistä blogijutuista muuten vielä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Lukijaksi voi liittyä tuolta oikeasta sivusta, missä lukee liity tähä sivustoon. Ompas sekin hassusti ilmaistu. :D

   Poista
 4. Minäkin olen tästä mallista kestojen kanssa tykännyt. Hurjan ihana mustavalkoisena pandaversiona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En olisi uskonut, että tämä on näin hyvän mallinen. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Mua viehättää just nyt tällainen yksinkertainen, jossa on joku juju, mutta huomenna saattaa ollakin eri juttu. :D

   Poista
 6. Voih! Musta-valkoisuus sekä yksinkertaisuus viehättää kovin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Välillä sitä kaikessa kuosiähkyssä kaipaa jotain simppeliä ja raikasta. Mustavalkoisuus on yleensä takuuvarma.

   Poista
 7. Tosi suloinen body! Mä tein lahjaksi pikkumiehelle tuolla samalla kaavalla ja hieman epäilevä olin, m,utta on kuulemma käytössä pelittänyt hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on bodyjen tekeminen jatkossa asteen helpompaa. :)

   Poista
 8. Ihana body! Minäkin tykästyin tuohon kisuliin, kun taas äitini yrittäessää pukea meidän neidille bodya päälle väitti, että se on mahdoton pukea o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä tää on helppo pukea, varsinkin tällaiselle isommalle lapselle, vastasyntyneellä ei ehkä toimisi. Ja meidän pikkumiehellä on mun mielestä isohko pää. :)

   Poista
 9. Niin se vain pää mahtuu tuosta kaula-aukosta, vaikka skeptinen olin minäkin. Hienoa jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä katselin, kun lehti kotio tuli, että johan on kaava, miten epäkäytännöllinen, tolla ei saa aikaiseksi, kuin huutoa. Mutta kivuttomasti toimii. Meidän pikkumies itseasiassa inhoaa, kun räpellän neppareita olalta kiinni... :D

   Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)