keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Toppi

Verushkasta tuli heti yksi lempparikaavoista, niinpä ompelin heti perään toisen.


Kaava oli sama, kuin edellisessäkin, mutta jätin helmasta saumanvarat pois ja käänsin reilummin. Mielestäni topin mitta on nyt parempi, eli olisi voinut hyvin tehdä 116 senttisen pituudella ja 110 senttisen leveydellä. Kangas on Metsolan joustofroteeta.

Näitä saatatte nähdä vielä muutaman täällä...

8 kommenttia:

 1. Kiva paita! Sama kaava mullakin odottelee kesää... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä elän aina väärää vuodenaikaa ompeluissani, kesävaatteet tulee ommeltua usein pakkasilla. :D

   Poista
 2. Tosi kiva malli tuo Verushka. Noita kannattaa todella tehdä paljon lisää, ja kun sulla on nyt tuo peitetikkikonekin... olen kade, nyt ei talous anna millään myöden sellaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kiva malli. Aattelin koittaa vähän varioda ja tehdä tällä myös tunikamallista ja ehkä mekonkin, jos oikein villiksi heittäydyn. Toi peitetikkikone toi aivan uuden ulottuvuuden mun ompeluihin. Sanovat, etteivät koneet ompelijaa tee, mutta työn jälki on niin paljon kauniimpaa tällä, kuin kaksoisneulalla, että olen nykyisin todella tyytyväinen ompelemiini juttuihin. Olen lapsellisen innoissani uudesta lelustani. :D (Ps. Karnaluksilta saa tämän todella edukkaasti...)

   Poista
 3. Sanna, sun edellinen kommentti on varmaan kiinaa... En ymmärrä, en ymmärrä. Toisin sanoen mun niin tekisi mieli peittaria ja uutta ompelukonetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei auta konekuumeeseen, kuten ei autokuumeeseenkaan burana. Ostamalla se lähtee, ainakin hetkeksi, kunnes nälkä kasvaa syödessä. ;) (Mä haaveilen teollisuuskoneista!)

   Poista
 4. Ja tuo toppi on kyllä ihana etekin tuolla herkkukankaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en o kauheesti välittäny ennen Metsolan kankaista, mutta tää iski, ja nyttemmin moni muukin, varsinkin kun tuntuvat olevan laadukkaita. Tästä tuli kyllä omasta mielestäkin todella kiva!

   Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)