torstai 4. maaliskuuta 2010

Apinoita ihan pienelle

Nyt sitä lupaamaani jotain muuta. Lehti tosin on sama, Ottobre Design 6/2009. Lehdessä tuntuu olevan monta mielenkiintoista mallia, joita haluan kokeilla.


Haalari vauvalle koossa 56.

Tarkoitus oli saada tuo apinakangas loppumaan, mutta mitä vielä, sitähän riittää yhä. Malli oli kyllä ihan kiva tehdä. Alaosa on ihan kokonaan auki, siis myös resorit aukeavat. Voisin kokeilla tehdä mallin myös niin, että resorit olisivat umpinaiset, siis rinkulat, mutta en ehkä tässä koossa. Kiinnitys haaroista on KAM:n neppareilla.

Ja kyllä, harjoitus alkaa tuottaa tulosta. Vielä ei olla mestaritasolla, ei lähelläkään, mutta kanttaukset alkavat olla jo käyttökelpoiset ja ihan "ookoot". Pitää vaan sitkeästi jatkaa resoriharjoituksia!

11 kommenttia:

 1. Täs seuraillut ihania ompeluksiasi :).
  Aikaisemmatkin ompeluksesi tosi kivoja
  vaan tämä apinapuku on kyllä ylisöpö :).
  Itse lehden mallipuku ei innostanut kokeilemaan, mut tämä sinun työ saa innostumaan.
  Täytyneeki kokeilla tätä mallia kaverin maha-asukille, jonka pitäisi tässä kuusa maailmaan syntyä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sani! Kaikki koossa 56 on söpöä :) Malli vaikuttaa aika leveälle, voisi kokeilla jättää sivuista saumanvaratkin pois, vaikkakin eihän nuo vastasyntyneet pahemmin liiku, ettei hieman ylimääräistä sivuilla haittaa.

  VastaaPoista
 3. Vautsi, luin tänään koko blogisi, hienoja olet tehnyt. Ideoitakin varastelin, teen vielä joskus norosta villatakin vinkkaamallasi ohjeella, ehkä myös pienelle saunatakin..

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hatatuu! Ideat ovat vapaasti käytettävissä! :) Mielestäni bloggaamisen parasta antia ovatkin juuri ideat ja vinkit, joita saa muilta. Moni malli ei edes lehdessä osu silmään, mutta sitten jonkun blogista sen bongaa ja innostuu, kuten Sanikin kirjoitti.

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana pieni apinapuku ♥

  VastaaPoista
 6. Kirjoitit mun blogissa, että tarvitsisit sitä ruusukangasta ja mulla jäi sitä toinen verho...laita sähköpostia jos kiinnostaa =).

  VastaaPoista
 7. Voi mikä apinapuku, ihastuttava :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)