torstai 18. maaliskuuta 2010

Pallohaalari

Kevääksi ja ehkä syksyksikin, koska malli on reilu, valmistui välihaalari superpehmoisesta pallofleecestä. Koko on 86 ja kuten näkyy, ei se nafti ole, vaikka muuten meillä onkin käytössä tuo koko.


Kaava on Suuresta Käsityölehdestä 9/2008 ja samalla kaavalla olen ommellut jo aiemminkin. Yläosa on ehkä turhan vältä, mutta helppo ja passeli malli muuten.

Ihanan pehmoisen ja ohuen pallofleecen olen tilannut Iinulta ja resori on Triteksiltä.

10 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut mielessä tehdä tällä samaisella kaavalla fleecepuku. Hyvä tietää, että kaava on todellakin reilu. Ihanan herkullisen näköinen on tämä tekemäsi haalari.

  VastaaPoista
 2. Aivan supersöpö haalari!!!! Tuo pallokangas on ihan nappivalinta;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos PikkuHoo, Myrmeli ja Sani!

  PikkuHoo: tämä on todellakin reilu malli: pituutta ja leveyttä piissaa, ei tarvii katsoa kasvunvaroja. Selkään voisi laittaa pätkän kuminauhaa, mutten ole viitsinyt.

  Myrmeli: vähän mietitytti, että onko pallokangas liikaa, tuleeko Pirpanasta dalmatialainen, mut mukavahan siitä tuli kumminkin.

  VastaaPoista
 4. Nätti pallohaalari! eikä yhtään dalmatialaisen näköinen, älä pelkää! :)

  VastaaPoista
 5. Samaa kaavaa olen jo hyvän tovin katsellut minäkin :)! Nytpä osaakin sitten varautua tuon koon kanssa... Oikein suloiselta näyttää sinun tekemäsi haalari, ja pehmoinen on varmasti :)!

  VastaaPoista
 6. Kiitos -pm-! Mitä enemmän haalaria katselee, sitä enemmän tuo pallokuosi miellyttää silmää. Vois mennä kuosina vaik ihan päälihaalarinakin...

  Kiitos Anette! Joo, ei kannata varata tätä ommellessa kasvunvaroja. Itseasiassa pienensin kaavaa kokoon 74 aikoinaan ja se mahtuisi Pirpanalle melkein vieläkin, mutta kumarrellessa olisi jo epämukava. (Ja normaalivaatteista meillä on käytössä koko 86.)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Oletko hiljattain tilannut tuon kankaan, saisikohan sitä meillekin :D

  VastaaPoista
 8. Zallaah: Kangas on tilattu vissiin syksyllä Iinulta alesta, eipä taida olla enää saatavilla, ainakaan Iinulla.

  VastaaPoista
 9. voi harmi :( pakko siis katsella jotain muuta..

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)