sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Istuinalustoja ja tunnustus

Olen yrittänyt tuhota lankavarastojani ja hyvällä mallilla mennään toistaiseksi ainakin.

Hahtuvalangat ovat vähentyneet hitusen, kun keränlopuista neuloin ja virkkasin istuinalustoja, että saan näin kevään tullessa istuskella kivillä ja rapuilla ja missä vaan ulkosalla ilman, että joku tulee huomauttelemaan, ettei kylmässä maassa saa istua. Talvella saavat palvella pulkassa tai kylmällä auton penkillä lämmikkeenä. Kyllä näille käyttöä löytyy!


Vaaleanpunaiseen meni hahtuvaa 100g ja oranssinruskeaan 90g. Tuohon ruskavärityksiseen olisi saanut mennä enemmänkin, on vähän turhan matala ja leveä, mutta menee käytössä kyllä.

Oikein erityisen ihanaa oli kuitenkin saada tunnustus Ihastellen, ihmetellen... -blogin Anetelta. Osui juuri sopivaan saumaan. Kiitos!


Tunnustuksen annan eteenpäin seuraaville blogeille, jotka eivät vissiin ole jo saaneet tätä tunnustusta (monta muutakin ihanaa blogia olisi, mutta monella tämä jo olikin):
 Iinu,
RuttuNuttu
 Selia by Riikka
Meillä!

5 kommenttia:

 1. Minullakin taitaa näitä tunnustuksia olla jo muutama kappale, mutta aina nämä ilahduttaa...niin nytkin: kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 2. Hauska idea nuo istuinaluset! Täytyy varmaan pikkuisen matkia jossain välissä :)

  VastaaPoista
 3. Iinu: Noh, olet tunnustuksesi kyllä ansainnut! :)

  PaaPii: Istuinalustoja vaan tekemään. Itse asiassa tuo pyöreä menisi vaikka pienen vessan matosta (jos olis inansa isompi) tai sitten nuo toimisivat hauskoina pöytäliinoinakin...

  VastaaPoista
 4. Mikä idea, täytyy kanssa matkia ja tehdä pempun alusia, kunhan ehtii.. Ovat vielä kovin kauniita.

  VastaaPoista
 5. Hatatuu: Ei muuta kuin hommiin, nää valmistuukin niin nopsaan, että ovat kivoja välipalatöitä.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)