keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Vielä vähän lisää...

Vielä muutama punainen vaate. Vielä muutama Night Owl ja yksi Mockingbird... Ensi kerralla jo jotain muuta... Lupaan!


Kaavana on ottobren Night Owl ja kankaat on ostettu tietenkin Triteksiltä.Mekkosessa kaavana on Ottobren Mockingbird. Tämänkin kankaat on ostettu juurikin sieltä Triteksiltä. Sieltä saa joskus valmiiksi paidan etukappaleiksi leikattuja paloja, joissa on yksi iso kuva. Tämä on juurikin sellainen, mutta oli pala, ei paidaksi leikattu. Ja kerrankin paloja oli kaksi, joten sain kokonaisen vaatteen aikaiseksi. Tästä piti tulla tunika, mutta koska kuva on niin iso, piti laittaa lisää mittaa ja on sitten mekkomittainen. Bambille kiinnitin rusetin päähän, jotta näkee helpommin, miten päin puetaan, takakappaleessa kun on myös bambi. Kaulanaukkoon etukappaleelle laitoin vähän rypytystä, jotta näyttäisi enemmän mekolta. Harkitsen vielä, teenkö etukappaleen bambille silmän. Muutoin tuli kiva, mutta jotenkin näyttää kuitenkin yöpaidalta...Ja sitten sain yliannostuksen punaista ja päätin vaihtaa saumuriin langat. Kaava on se samainen Ottobren Night Owl. Ja näitä ei ole enää valmiiksi leikattuna. Kiva kaava, tykkään, mutta johan näitä on ommeltu. Tekee mieli tehdä muutakin, siis välillä... Tämän paidan kankaat on ystävä ostanut Ottobrelta.

6 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita, erityisesti tuo bambimekko säväyttää. Rypytyksen ansiosta ei näytä ollenkaan yökkäriltä, enemmänkin hienostuneelta ja tyylikkäältä mekolta!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kangas tossa bambimekossa! Olet tehnyt kauniita vaatteita. Ja nyt tekis mieli lähteä Triteksille tutkimaan kangaskasoja..

  VastaaPoista
 3. Hienoja ompeluksia! Meilläkin viime aikoina sama kaava ollut ahkerasti käytössä, on kyllä kiva malli kapoiselle tytölle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hiipu! Ehkä se sitten johtuu siitä, että kun kaava on yöpaidan, niin omasta mielestä tuo mekko näyttää yhä yöpaidalta.

  Kiitos JenniE! Itselläkin on hinku päästä taas Triteksille, johan noita kankaita on tuhottu aika paljon... Niin, ettei vaan määrä pääse vähenemään :)

  Kitos sinullekin Tanjuska! Nuo ovat kyllä hyvän malliset, mutta tulee olo, että voiko koko vaatekaappi olla ommeltu samalla kaavalla? Miksei? Kunhan vaihtelee kankaita... :)

  VastaaPoista
 5. Miksi vaihtamaan hyvää? On tosi ihania, varsinkin viimeinen, heh=)

  VastaaPoista
 6. Myrmeli: Kiitos! Onhan se niinkin, liian suuri riski kokeilla jotain uutta mallia... :) Viimeisen kankaat on kyllä kieltämättä oikein herkulliset, en tiedä, olivatko tarkoitettu yhdistettäväksi, mutta ystävällä on hyvä maku ;)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)