maanantai 16. heinäkuuta 2012

Äidille ja tyttärelle

Palloja itelle, palloja Pirpanalle...


Itelle kolmas tunika Me&I:n tunikasta kopioidulla kaavalla, takana on solmiamisnauhat, vaikka ne eivät kuvassa näykään. (Ja kuten kuvasta on havaittavissa, kolmas murusemme viihtyy hyvin vielä matkassa, vaikka laskettuaika on jo ohitettukin...)


Ja Pirnalle pilkkuja myös. Kaava on uusimmasta (4/2012) Ottobrenista Pupunen koossa 110. Malli ei ollut oikein kuvaustuulella, mutta saanee tästä selvän. Kivan kapoinen malli (itseasiassa hihoja lukuunottamatta sama kaava kuin hupparissakin) hauskoilla pussihihoilla. Hihat ovat hitusen vielä pitkät, mutteivät niin, että haittaisi käytössä. Oikein oivallinen malli kapealle lapselle, näitä tulee vielä lisää, ehdottomasti yksi suosikkikaavoista!


3 kommenttia:

 1. Onpa kivoja! Voi sielläkin on LA ylitetty, itsekin tässä porskutan jo reilusti viikolla 41 eli sympatiaa sinne päin :)

  VastaaPoista
 2. Ai se olitkin sinä, jonka mekkoa ja masua oe:ssa ihastelin. :) Ihana tuo pirpanan paita. Täytyykin kokeilla tuota kaavaa syksyksi meidän neitokaiselle. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Purnauskis! Jep, 41 on ylitetty täälläkin ja nyt ootellaan, että tuleeko uhkailemalla vai pakolla pihalle. :D Eipä tässä toisaalta kiirus ole, mutta kun ei oikein osaa suunnitella mitään. Toisaalta luulenpä, että viimeistään ensi viikolla meillä on pieni nyytti. :)

  NorppaStiina, kiitos! Nyt mä jäin kiinni! ;D

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)