tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kun lumet ne lentää ja pakkanen paukkaa...

Tällä rouvalla on hätä ommella kaikenlaista valmiiksi, kun kohta ei ehkä pysty hetkeen tekemään mitään kässyjuttuja. Siksipä on ollut mielessä myös talvitamineet, Pirpana tarvitsee talveksi uuden välihaalarin.

Kaapissa oli ihanaa vaaleanpunaista oravakuvioista merinovillaneulosta, mutta näyttääkö tämä nyt siltä?


Ei näytä oravilta ei. Kangasta oli liian vähän. Noh, sitten ajattelin, että tehdään fleecestä ja löysin varastoista viininpunaista, sopivan vahvuista fleeceä, mutta pyöriteltyäni kaavoja kankaalla tunnin, totesin, että sitäkin oli hitusen liian vähän. Siispä oli tyytyminen tähän vaaleansiniseen, ehkä liian paksyyn fleeceen. Sitten tuli pulma, että miten tästä saa tyttömäisen. Pinkin vetoketjun ja resorin olisi laittanut, jos pinkki vetoketju olisi ollut kaapissa, mutta eipä ollut, joten tyydyin punaiseen, laitoin punaiset resorit ja Hello Kitty -ompelumerkin. Onko tarpeeksi tyttömäinen? Pirpana ei ainakaan vastustellut.

Kaava on vanha tuttu, ja erittäin hyväksi havaittu Suuren Käsityölehden välihaalarikaava lehdestä 9/2008. Koko on suurin, 110 ja tulee menemään Pirpanalle koko talven. Sivusaumavarat jätin pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)